Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pro TV revine pe primul loc in audiente cu Ferma vedetelor: cati romani au urmarit debutul show-ului

Adevărul Adevărul,
Pro TV revine pe primul loc in audiente cu Ferma vedetelor: cati romani au urmarit debutul show-ului

Premiera celui de-al treilea sezon Ferma vedetelor a tinut in fata micilor ecrane peste 1,8 milioane de romani si a pus din nou Pro TV pe primul loc in topul audientelor, chiar daca la o distanta mica de Kanal D. continuă pe Adevărul

Ferma vedetelor bate tot. Emisiunea prezentata de Monica Barladeanu a fost lider de audienta marti, fiind urmarita de peste 1,8 milioane de telespectatori

Prima editie a emisiunii Ferma vedetelor din al treilea sezon, difuzata de Pro TV, a fost urmarita marti de peste 1,8 milioane de telespectatori, ducand postul de televiziune pe primul loc in audiente pe to.

INTERVIU Monica Birladeanu, despre Ferma Vedetelor: S-a plans mult in emisiuneVIDEO

Monica Birladeanu a vorbit la Adevarul Live despre cum a primit propunerea de a prezenta Ferma Vedetelor, ce tensiuni au aparut la filmari si cum a reusit sa calmeze concurentii, dar si care sunt cele mai mari temeri cu privire la noul sezon al emisiunii.

Adevarul Live de la 13.00: Cum a fost convinsa Monica Birladeanu sa vina din Los Angeles la Ferma Vedetelor

Monica Birladeanu vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre cum a primit propunerea de a prezenta Ferma Vedetelor, ce tensiuni au aparut la filmari si cum a reusit sa calmeze concurentii, dar si care sunt cele mai mari temeri cu privire la noul sezon al emisiunii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )