Libnet.ro
UNICEF

15:00

Pro Romania si ALDE fuzioneaza. Victor Ponta: Guvernul PNL nu a oprit criza medicala si economica, ci doar a accentuat-o. Trebuie sa ne unim fortele, pentru a construi o alternativa (VIDEO)

B1 B1,
Pro Romania si ALDE fuzioneaza. Victor Ponta: Guvernul PNL nu a oprit criza medicala si economica, ci doar a accentuat-o. Trebuie sa ne unim fortele, pentru a construi o alternativa (VIDEO)

Victor Ponta, presedintele Pro Romania, si Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, au anuntat joi, in cadrul unei conferinte, fuziunea celor doua partide. intr-o postare pe Facebook, Ponta explicase. continuă pe B1

Miscare bomba pe scena politica! PRO Romania si ALDE, anunt de ultima ora

Partidele conduse de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu urmeaza sa fuzioneze.

PRO Romania si ALDE au fuzionat Ponta: Ne unim fortele pentru a crea o opozitie reala la actuala guvernare Tariceanu: Vrem sa jucam rolul unei busole

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu au anuntat joi ca forurile statutare ale Pro Romania si ALDE au aprobat fuziunea prin absorbtie intre cele doua partide. Noua formatiune politica se va numi Pro Romania Social Liberala si va intra in cursa pentru alegerile parlamentare in aceasta forma. Fuziunea celor doua partide are loc in contextul in care ambele au obtinut la alegerile locale un rezultat slab sub pragul de 5% necesar pentru a intra in Parlament.

SURSE Ponta si Tariceanu anunta azi fuziunea dintre Pro Romania si ALDE. Cum se vor distribui locurile pentru parlamentare

ALDE si Pro Romania au programate azi sedinte paralele, la finalul carora Calin Popescu Tariceanu va sustine o conferinta de presa alaturi de Victor Ponta. Potrivit surselor citate de G4Media, cei doi vor anunta fuziunea dintre ALDE si Pro Romania.

Tariceanu si Ponta anunta oficial ca se unesc sub un singur partid: Pro Romania Social-Liberal. Ne vom lupta cu PNL, USR si Iohannis care ne duc in prapastie

Liderii ALDE si Pro Romania, Calin Popescu Tariceanu respectiv Victor Ponta au anuntat joi ca cele doua formatiune vor candida impreuna la alegerile parlamentare din iarna sub sigla unui singur partid - Pro Romania Social-Liberal. Cei doi vor fi capi de lista la parlamentare.

Victor Ponta: PSD merge pe ideea blatului politic si accepta sa fie sac de box pentru Klaus Iohannis si pentru PNL-isti. Social-democratii parca vor sa piarda, sa nu deranjeze (VIDEO)

Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu a anuntat, joi, fuziunea Pro Romania - ALDE. in conferinta de presa, Ponta a sustinut ca si-ar fi dorit cu totii ca PSD sa se alature acest proiect, dar unii lideri.

Pro Romania si ALDE fuzioneaza.Calin Popescu Tariceanu: Rolul pe care dorim sa ni-l asumam este acela de adevarata forta de opozitie (VIDEO)

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, in cadrul conferintei de presa in care a fost anuntata fuziunea cu Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, ca rolul pe care vor sa si-l asume.

Constantin Iacov (Pro Romania Social Liberal): PSD e pe fata in echipa PNL Logic e sa amanam alegerile parlamentare. E mai importanta viata noastra, a oricaruia dintre noi (VIDEO)

Constantin Iacov, secretar executiv al nou formatului Pro Romania Social Liberal, a declarat joi seara, pentru B1 TV, ca Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, si ALDE, formatiunea lui Calin Popescu.

VICTOR PONTA: Am luat decizia de a avea candidati comuni cu ALDE la parlamentare

Victor Ponta a anuntat azi ca Pro Romania si ALDE vor avea candidati comuni la alegerile parlamentare din 6 decembrie si a precizat ca este convins ca oamenii care vor fi alesi intr-un singur partid care se va numi Pro Romania Social-Liberal pot sa blocheze un drum drept spre prapastie.

Partidele Pro Romania si ALDE vor fuziona. Reprezentantii celordoua formatiuni politice se reunesc astazi

Partidele ALDE si Pro Romania urmeaza sa fuzioneze, ca urmare a rezultatele slabe la alegerile locale. Reprezentantiicelordoua formatiuni politicevor stabili joi, in cadrul.

VICTOR PONTA: PNL mi-a cerut sa ne aliem in judete. Se va intampla de la caz la caz

Victor Ponta a declarat la Digi24 ca PNL i-a propus sa se alieze cu scopul de a forma majoritati in consilii judetene, consilii locale si in municipii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2496 seconds )