Libnet.ro
UNICEF

17:00

Pro Romania anunta ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: N-a fost niciodata un haos mai mare ca acum

Adevărul Adevărul,
Pro Romania anunta ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban: N-a fost niciodata un haos mai mare ca acum

Delegatia Nationala a PRO Romania a discutat, luni, oportunitatea sustinerii unei motiuni de cenzura indreptate impotriva Cabinetului Orban, iar decizia a fost de a vota un astfel de demers. continuă pe Adevărul

PSD anunta ca a facut primul pas in vederea depunerii motiunii de cenzura impotriva Guvernului. Robert Cazanciuc: Prezentam Cartea neagra a guvernarii liberale (VIDEO)

PSD a anuntat duminica, prin vocea presedintelui interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, ca a facut un prim pas in vederea depunerii unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Orban. Social-democratul a.

Robert Cazanciuc: Luna aceasta depunem motiunea de cenzura

Presedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a anuntat ca PSD va depune luna aceasta motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban.

Plangerea impotriva Guvernului pentru nedublarea alocatiilor este gata. Daunele se ridica la 64 de milioane de lei

Plangerea impotriva Guvernului pentru faptul ca nu s-au dublat alocatiile este gata si va fi depusa cel mai tarziu luni. Mai mult de 2. 800 de parinti cer socoteala Guvernului in instanta.

Fostul candidat al PNL la Primaria Slatina intra in cursa pentru Pro Romania. Ar trebui amanate alegerile

Marius Balasa, candidatul PNL care in urma cu patru ani a fost foarte aproape de functia de primar al Slatinei va candida acum pentru Pro Romania.

PSD si Pro Romania fac alianta la Ploiesti

Filialele din judetul Prahova ale PSD, Pro Romania si PPU S-L) au infiintat Alianta pentru Prahova.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,529 seconds )