Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pro Romania isi prezinta astazi Manifestul pentru alegerile europarlamentare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pro Romania isi prezinta astazi Manifestul pentru alegerile europarlamentare

Pro Romania isi prezinta astazi Manifestul pentru alegerile europarlamentare, candidatii si proiectele prioritare. continuă pe Ziarul Bursa

Pro Romania isi prezinta duminica Manifestul pentru alegerile europarlamentare, candidatii si proiectele prioritare

Pro Romania isi prezinta duminica Manifestul pentru alegerile europarlamentare, candidatii si proiectele prioritare.

Oracolul din Costa Rica inca vorbeste: Elena Udrea crede ca Dancila va pleca la PRO Romania

Elena Udrea, fugara in Costa Rica dupa ce a fost condamnata pentru coruptie, continua sa lanseze mesaje legate de politica la varf din Romania. intr-un mesaj ironic publicat pe Facebook, fostul ministru al Turismului pune sub semnul indoielii loialitatea premierului Viorica Dancila fata de seful PSD. Elena Udrea sugereaza ca Liviu Dragnea nu ar fi [] .

ELENA UDREA: Nu m-ar mira daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Fostul ministru Elena Udrea afirma, intr-un mesaj pe Facebook, ca nu ar mira-o daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, argumentand ca, odata cu femeile sustinute de Liviu Dragnea in functii publice, a cazut si povestea ca femeile ar fi mai loiale si mai devotate decat barbatii.

Elena Udrea: Nu m-ar mira daca, dupa Grindeanu si Tudose, si Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Nu ar fi surprinzator daca, dupa Sorin Grindeanu si Mihai Tudose, si Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, a precizat fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, intr-o postare de pe Facebook, de.

Elena Udrea: Nu m-ar mira daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania

Fostul ministru Elena Udrea afirma, intr-o postare pe Facebook, ca nu ar mira-o daca Viorica Dancila ar trece la Pro Romania, argumentand ca, odata cu femeile sustinute de Liviu Dragnea in functii publice, a cazut si povestea ca femeile ar fi mai loiale si mai devotate decat barbatii.

Teodorovici sustine ca nu vor creste taxele, iar lumea nu trebuie sa isi faca griji nici pentru salarii si de pensii / Despre Citu, care vorbea despre acest scenariu: Paria societatii

Eugen Teodorovici i-a raspuns sambata senatorului PNL Florin Citu, care a avertizat ca se vor mari taxele intrucat Guvernul nu mai are bani pentru pensii si salarii. Ministrul Finantelor a sustinut ca nu se va mari nicio taxa si ca lumea nu trebuie sa nu isi faca nicio grija nici pentru banii de salarii si de pensii. Teodorovici l-a calificata pe Citu drept paria societatii.

Vizite la manastiri pe bani europeni. Cum folosesc Romania si Bulgaria fonduri UE pentru turismul religios

45 de manastiri din Romania si alte 30 de lacase de cult din Bulgaria si-ar putea spori numarul de vizitatori cu ajutorul unui program turistic. Initiatori sunt reprezentantii Universitatii din Craiova si autoritati din Bulgaria. Au pus la punct un proiect transfrontalier care, spun autorii, ar putea sa ajute la dezvoltarea turismului religios. in total, [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )