Libnet.ro
UNICEF

15:15

Pro Romania: Mihai Tudose a plecat din partid si negociaza pozitia in PSD

B1 B1,
Pro Romania: Mihai Tudose a plecat din partid si negociaza pozitia in PSD

Pro Romania reactioneaza dupa ce Mihai Tudose a cerut, marti, demisia lui Victor Ponta de la sefia partidului. Pro Romania a transmis ca in opinia partidului europarlamentarul Mihai Tudose a plecat din. continuă pe B1

Scandalul continua in Pro Romania! Mihai Tudose, inca un atac la Victor Ponta: Sansa PRO Victore e... plecarea ta

Scandalul continua in Pro Romania. Fostul premier Mihai Tudose lanseaza un nou atac la adresa lui Victor Ponta, caruia ii cere din nou sa plece din partid. Observ, din nou, dorinta nestavilita a lui V. Po.

Continua razboiul Ponta - Tudose. Pro Romania ii cere acestuia din urma sa redea partidului mandatul de europarlamentar

Pro Romania ii solicita, marti, lui Mihai Tudose sa dea dovada de minima onoare si bun simtsi sa redea partidului mandatul de europarlamentar, obtinut de Victor Ponta.

Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar

Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa renunte la mandatul de europarlamentar, pe care l-a obtinut pe listele acestei formatiunii politice. Pro Romania ii solicita lui Mihai Tudose sa nu mai.

Pro Romania ii cere lui Mihai Tudose sa redea partidului mandatul de europarlamentar

Pro Romania ii solicita, marti, lui Mihai Tudose sa dea dovada de minima onoare si bun simtsi sa redea partidului mandatul de europarlamentar, obtinut de Victor Ponta.

Mihai Tudose, la iesirea de la urne: Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat, duminica, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, la Bruxelles, acolo unde locuieste de cand a fost ales europarlamentar din partea Pro Romania. Tudose a ironizat-o pe.

Lovitura teribila pentru Victor Ponta! O intreaga filiala Pro Romania negociaza trecerea la USR: Pare ca si-a pierdut complet mintile si orice urma de bun simt

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, dezamagiti de deciziile luate in ultima perioada de liderul partidului, Victor Ponta. Anuntul a fost facut de.

Membrii Pro Romania din Targu Neamt negociaza trecerea la USR

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, a anuntat coordonatorul organizatiei, Vlad-Pantelimon Peiu.

Tradari masive! Nemultumiti de deciziile lui Victor Ponta, membrii Pro Romania din Targu Neamt negociaza trecerea la USR

Membrii organizatiei Pro Romania din orasul Targu Neamt intentioneaza sa treaca la USR, a anuntat coordonatorul organizatiei, Vlad-Pantelimon Peiu. El a scris, pe pagina de Facebook, ca membrii Pro.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Mihai Tudose a votat la Bruxelles: Am votat pentru Romania si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat, duminica, la Bruxelles, pentru Romania. Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematicea scris Tudose, pe Facebook.

Subiectele zilei: Culisele negocierii dintre Ciolacu si Dancila. Cine a fost intermediar. Ce rol joaca Mihai Tudose; 5 fapte din spitale si din sanatate care au dus PSD la dezastrul de la alegeri

Sex de la doamna profesoara pentru o nota de trecere. Culisele unui dosar cu un barbat insurat si un cadru didactic. Judecatorii ieseni l-au gasit vinovat de trafic de influenta in forma continuata. Domnule Iohannis, nu e timp pentru sampanie. Romania care indrazneste, care inoveaza, care invata, care construieste, care face business cinstit este Romania normala. Acum.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )