Libnet.ro
UNICEF

06:30

Pro Romania da semne ca va vota motiunea alaturi de PSD si UDMR. Ponta: Un guvern trebuie pedepsit daca afecteaza drepturile fundamentale ale romanilor la Sanatate si Educatie

B1 B1,
Pro Romania da semne ca va vota motiunea alaturi de PSD si UDMR. Ponta: Un guvern trebuie pedepsit daca afecteaza drepturile fundamentale ale romanilor la Sanatate si Educatie

Victor Ponta, liderul Pro Romania, a declarat ca un guvern trebuie pedepsit daca afecteaza drepturile fundamentale ale romanilor la Sanatate si Educatie, in ceea ce pare a fi un semn ca. continuă pe B1

Adrian Tutuianu: Motiunea de cenzura inca se joaca. Parlamentarii Pro Romania nu o vor vota

Parlamentarii Pro Romania nu vor vota motiunea de cenzura la adresa Guvernului Orban, declara la RFI senatorul Adrian Tutuianu. El spune ca motiunea inca se joaca, si ca, din cate stie, votul va fi miercuri, la ora 12.

Ponta s-a razandit. Liderul Pro Romania anunta ca va vota motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban

Presedintele Pro Romania a anuntat marti seara pe Facebook ca a decis pana la urma sa voteze motiunea de cenzura. in urma cu doua saptamani acesta afirma ca nu o va face.

Mircea Titus-Dobre (Pro Romania): Nu o sa votam o motiune de cenzura care priveste strict PSD si PNL

Parlamentarii din Pro Romania nu vor vota motiunea de cenzura, deoarece PSD si PNL s-au inteles pentru caderea Guvernului Orban si declansarea alegerilor anticipate, sustine deputatul Mircea-Titus Dobre,.

Tariceanu: ALDE nu va vota motiunea impotriva Guvernului Orban

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, marti, la Antena 3, ca partidul sau nu va vota motiunea impotriva Guvernului Orban.

PSD recupereaza doi parlamentari de la Pro Romania, inaintea motiunii de cenzura. Pe ce voturi se bazeaza

Deputatii Georgian Pop si Corina Bogaciu se reintorc in PSD. Cei doi parlamentari se alaturasera anul trecut Pro Romania. Cu revenirea lui Pop si Bogaciu, PSD are acum 200 de senatori si deputati.

Daniel Zamfir anunta ca unii parlamentari ALDE vor vota motiunea

Daniel Zamfir a declarat ca el nu este un sustinator al Guvernului Orban, anuntand si cum vor vota parlamentarii ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )