Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce probe are Elena Udrea impotriva lui Kovesi. Avocatul sau, declaratie exclusiva la Antena 3

Antena3 Antena3,
Ce probe are Elena Udrea impotriva lui Kovesi. Avocatul sau, declaratie exclusiva la Antena 3

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu, a afirmat, sambata, la News Magazine, ca Elena Udrea ar fi putut lua decizia de a cere azil politic in Costa Rica din cauza ca s-a speriat cand a vazut strategiile. continuă pe Antena3

DNA, mesaj DUR dupa ce Elena Udrea a transmis ca e REFUGIAT POLITIC in Costa Rica

DNA reactioneaza dupa ce Elena Udrea a anuntat prin avocatul sau ca are statut de refugiat politic in Costa Rica si cere sa fie audiata prin videoconferinta. Din documentele depuse, Elena Udrea nu are.

Elena Udrea poate fi audiata prin videoconferinta, dar nu se doreste. Avocat: Este o incalcare majora a dreptului la aparare (VIDEO)

Elena Udrea nu va fi audiata prin video conferinta pentru ca nu se doreste, a declarat avocatul fostului jministru, Veronel Radulescu. Instanta o contrazice pe Elena Udrea, afirmand ca din actele.

Elena Udrea, statut de refugiat politic in Costa Rica: Cum arata carnetul de refugiat al fostului ministru (FOTO)

Elena Udrea a primit statutul de refugiat politic in Costa Rica. Asta a sustinut vineri avocatul fostului ministru la termenul de judecata din dosarul Gala Bute. Acesta a prezentat in fata instantei un certificat.

Cum s-a dat de gol Elena Udrea ca paraseste Romania

Elena Udrea a obtinut statutul de azilant politic in Costa Rica. Anuntul a fost facut de avocatul fostului ministru, vineri, la iCCJ. Acest lucru ii confera mai multe avantaje, avand in vedere ca.

Elena Udrea, refugiat politic in Costa Rica

Elena Udrea a obtinut statutul de azilant politic in Costa Rica. Anuntul a fost facut de avocatul fostului ministru,vineri, la iCCJ. Acest lucru ii confera mai multe avantaje, avand in vedere ca.

Elena Udrea are statutul de refugiat in Costa Rica din 21 martie. Cum arata carnetul de refugiat al fostei deputate - FOTO

Elena Udrea a confirmat in direct la Antena 3 ca are statutul de refugiat. Ea a anuntat ca a primit acest statut din 21 martie. Stire in curs de actualizare .

Din ce bani traieste Elena Udrea in Costa Rica

Elena Udrea a confirmat, vineri, in direct la Antena 3 ca are statutul de refugiat. Ea a anuntat ca a primit acest statut din 21 martie. Da, am acest statut, legislatia din Costa Rica prevede ca acest statut.

Elena Udrea a confirmat: Am statutul de refugiat din 21 martie

Elena Udrea a confirmat in direct la Antena 3 ca are statutul de refugiat. Ea a anuntat ca a primit acest statut din 21 martie. Stire in curs de actualizare .

Elena Udrea, in pericol? MAE recomanda turistilor sa evite Costa Rica. Motive: jafuri, uragane, taifunuri, violenta

Ca urmare a cresterii numarului de jafuri si infractiuni violente in locurile publice la adresa turistilor,Ministerul Afacerilor Externe MAE) recomanda cetatenilor romani sa manifeste o atentie sporita pentru deplasarile in Costa Rica. Elena Udrea sustine ca are statut provizoriu de refugiat politic in Costa Rica din 21 martie.

Elena Udrea si-a facut un dusman in Costa Rica

Dragos Dolanescu fuge de problemele penale ale Elenei Udrea, cu atat mai mult cu cat celebra inculpata i-a furat, vineri, momentul de glorie in Costa Rica. Citeste si: Din ce bani traieste Elena Udrea in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )