Libnet.ro
UNICEF

01:05

Problema Adelinei Pestritu, cel mai bun influencer din Romania. De ce se intampla sa nu intre in casa

Playtech Playtech,
Problema Adelinei Pestritu, cel mai bun influencer din Romania. De ce se intampla sa nu intre in casa

Adelina Pestritu a marturisit tuturor care sunt problemele din ultima vreme. Ce greutati intampina celerul influencer si de ce ii este frica deseori ca nu poate sa intre in propria locuinta? Adelina Pestritu are mici probleme cu casa Invitata la emisiunea Vorbeste Lumea, Ade s-a filmat in direct pentru telespectatori din camera noua a Zenaidei. continuă pe Playtech

Cel mai bun influencer din Romania in 2020. O mare surpriza: a luat fata tuturor

S-a ales cel mai bun influencer din Romania din acest an, iar saptamana viitoare va primi premiul Romanian Social Media Star of 2020, la gala E! People`s Choice Awards. Cel mai bun influencer din Romania in 2020 Astfel ca cel mai bun influencer din Romania din acest an este nimeni alta decat splendida Cristina Ich, .

Cristina ICH a fost votata cel mai bun influencer in 2020: imi doresc sa educ generatii

Cristina ICH 33 de ani) este cel mai bun influencer din tara noastra. Ea a obtinut cele mai multe voturi din partea publicului si va primi premiul Romanian Social Media Star of 2020, in cadrul galei E! Peoples Choice Awards, ce va avea loc saptamana viitoare.

Barcelona si-a pierdut cel mai bun marcator din acest sezon

Tanarul mijlocas Ansu Fati a fost operat si va lipsi de pe teren in urmatoarele patru luni, anunta presa spaniola.

Cum se prepara cel mai bun blat de pizza. Reteta stiuta de putina lume

Daca atunci cand vine vorba despre ingrediente mainile si mintea ne merg nestingherite si fac combinatii deicioase, cand e momentul pregatirii aluatului, timpul se opreste in loc. De cele mai multe ori, oricat am vrea sa evitam folosirea unui aluat din comert, intr-un final, tot la el apelam, intrucat coca noastra ba e prea lipicioasa .

MAREA BRITANIE Rata somajului, la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani

Rata somajului in Marea Britanie a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii patru ani in trimestrul trei din 2020, in linie cu estimarile, iar concedierile au ajuns la un nivel record, dupa ce pandemia de coronavirus COVID-19) a afectat semnificativ piata fortei de munca.

Decizia de a amana olimpiadele loveste cel mai tare in elevii din clasa a XI-a Bogdan: Mi se ia sansa de a-mi implini visul

Decizia Ministerului Educatiei de a amana olimpiadele in acest an scolar loveste cel mai tare in elevii din clasa a XI-a, pe care un rezultat la olimpiada putea sa ii califice pentru cele mai mari facultati din lume si sa le dea sansa unei burse, date fiind costurile foarte mari de scolarizare, afirma Bogdan Teodorescu, elev in clasa a XII-a. Este unul dintre cei peste 1. 000 de elevi, parinti si profesori care cer ministerului sa gaseasca solutii de a organiza online olimpiadele. Anul trecut, el se calificase la olimpiada nationala la Astronomie, dar pandemia i-a luat aceasta sansa. El spune ca acum a pierdut din nou sansa de a-si implini visul: Nu COVID-ul mi-a luat sansa, ci ministerul.

EXCLUSIV Alpinistul Alex Gavan lupta pentru salvarea aspretelui, cel mai rar peste din Romania si din lume: A supravietuit 65 de milioane de ani si a fost periclitat in doar cateva decenii

Aspretele, o specie de peste veche de 65 de milioane de ani, care traieste in valea Valsanului, din Muntii Fagarasului, se afla in pragul extinctiei. Pentru salvarea sa se lupta alpinistul si activistul de.

Editie speciala 360 de grade cu Alina Badic, alaturi de Ruxandra Constantin si Ingrid Baciu: Cel mai bun prieten al sanatatii noastre suntem noi

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, despre tehnicile antistres, identificarea cu anumite emotii in anumite situatii de viata si constelatiile familiale,.

Editie speciala 360 de grade cu Alina Badic, alaturi de Ruxandra Constantin si Ingrid Baciu: Cel mai bun prieten al sanatatii noastre suntem noi

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata a emisiunii 360 de grade, despre tehnicile antistres, identificarea cu anumite emotii in anumite situatii de viata si constelatiile familiale,.

Adio, Trasnitii. Cand se incheie cel mai longeviv show romanesc

Dupa 34 de sezoane, serialul Trasnitii de la Prima TV ajunge la final. Oficialii postului au facut anuntul trist pentru fanii celui mai longeviv show romanesc. Show-ul Trasnitii a ajuns la final Cu peste 2. 000 de episoade, serialul Trasnitii a intrat, in 2015, in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai lung sitcom din lume.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )