Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ce probleme are Gigi Becali dupa ce a JIGNIT-O pe Viorica Dancila: Nu este la prima abatere! Oamenii confunda religia cu prostia

B1 B1,
Ce probleme are Gigi Becali dupa ce a JIGNIT-O pe Viorica Dancila: Nu este la prima abatere! Oamenii confunda religia cu prostia

Gigi Becali are din nou probleme. De aceasta data, dupa ce a jignit-o pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD. Patronul FCSB ar puta fi convocat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, dupa. continuă pe B1

Ce risca Gigi Becali, dupa comentariile facute la adresa Vioricai Dancila. Ar putea avea probleme legale

Gigi Becali a facut cateva declaratii care l-ar putea costa scump, pentru ca ii pot aduce probleme cu legea. Latifundiarul din Pipera a facut cateva comentarii sexiste la adresa Vioricai Dancila, starnind un val de reactii. Dupa primul tur al alegerilor din urma cu aproape o saptamana, Klaus Iohannis a intrat in cursa pentru Cotroceni .

Digisport: Reactia CNCD dupa declaratiile incredibile ale lui Gigi Becali la adresa Vioricai Dancila

Csaba Asztalos, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), a reactionat dupa derapajul sexist al lui Gigi Becali, legat de prezenta Vioricai Dancila, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019.

Reactia CNCD la atacul misogin al lui Gigi Becali la Viorica Dancila

Csaba Asztalos, presedinteleConsiliului National pentru Combaterea DiscriminariiCNCD), a reactionat referitor la atacul sexist al patronului FCSB, Gigi Becali, laViorica Dancila.

Gigi Becali, afirmatie socanta despre Viorica Dancila: Cum sa votezi femeie PSD? Am luat-o razna cu totii?

Gigi Becali socheaza din nou. Finantatorul FCSB a afirmat, in urma cu putin timp, ca Klaus Iohannis nu trebuie sa participe la o dezbatere cu Viorica Dancila pentru ca aceasta este. femeie. Eu.

Gigi Becali, declaratii soc despre confruntarea Dancila-Iohannis. Latifundiarul a rabufnit: Nu se poate!

Gigi Becali a avut un nou derapaj, in momentul in care a fost intrebat cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea cu Viorica Dancila. Patronu FCSB a declarat ca un barbat nu poate participa la o dezbatere cu o femeie pentru ca asa scrie in Biblie, iar o femeie nu .

PSD, sedinta de urgenta dupa scandalul CEx. Viorica Dancila a convocat liderii filialelor judetene

Presedintele PSD, Viorica Dancila, are miercuri, incepand cu ora 17,00, o videoconferinta cu presedintii organizatiilor partidului pe tema turului al doilea al alegerilor prezidentiale, potrivit unor surse.

Cate case are Viorica Dancila. Se apropie de numarul locuintelor lui Iohannis. Cu ce bani si le-a luat

Viorica Dancila sustinut, joi, o conferinta de presa in cadrul careia a lansat atacuri la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a Guvernului Orban. Candidatul PSD la alegerile prezidentiale a vorbit si despre cele patru case pe care le detine, in contextul in care se leaga frecvent de cele cinci case pe care le are seful .

Alegeri prezidentiale 2019. Viorica Dancila, cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine Unde au obtinut cele mai mari procente Iohannis, Dancila si Barna

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a obtinut cel mai mare scor al sau, peste 47%, in Teleorman, judetul din care provine, procente de peste 40% luand si in Olt si Giurgiu. Klaus Iohannis a castigat alegerile in 32 de judete, Viorica Dancila - in 10, iar Dan Barna are cel mai bun scor al lui in Bucuresti, in diaspora si in 5 judete, arata rezultatele provizorii publicate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP) dupa centralizarea voturilor din toate sectiile.

Viorica Dancila ii da replica lui Ludovic Orban: Accept o dezbatere cu el dupa un an de guvernare

Liderul PSD, Viorica Dancila, a declarat ca premierul Ludovic Orban da dovada de aceeasi aroganta pe care o are si Klaus Iohannis, subliind ca acestea este seful de facto al PNL. Citeste.

Alegeri prezidentiale 2019. Date provizorii, dupa numararea a 100% din voturi din Romania si din strainatate: Klaus Iohannis - 37,79%, Viorica Dancila - 22,33%, Dan Barna, 14,94%

Datele centralizate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa numararea voturilor din toate sectiile de votare din tara si din diaspora, nu schimba ierarhia candidatilor la alegerile prezidentiale 2019. Klaus Iohannis conduce detasat, cu aproape 38% din voturi, Viorica Dancila a strans 22,3%, iar prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, are aproape 15%.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )