Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce probleme au avut soferii cu noile autobuze cumparate de Primaria Capitalei

Adevărul Adevărul,
Ce probleme au avut soferii cu noile autobuze cumparate de Primaria Capitalei

Anul acesta, Primaria Capitalei a achizitionat autobuze de la Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi, dar acestea au mai multe defecte. Scaunul din fata e greu de ajustat pentru soferii corpolenti si, dincolo de asta, lipsesc stopurile de sus din spate si n-au maneta retarder pentru volan. continuă pe Adevărul

FOTO Primaria Capitalei a adus bradul de Craciun n Piata Constitutiei

Primaria Capitalei a adus bradul de Craciun in Piata Constitutiei si a inceput sa monteze casutele pentru targul care se va deschide pe 30 noiembrie. Mai multe imagini au fost postate pe pagina de Facebook a institutiei.

UPDATE Primaria Capitalei: Va fi aplicat material derapant si 328 de utilaje sunt pregatite. Luni dimineata va avea loc un comandament de iarna

Primaria Capitalei anunta ca au fost pregatite 328 de utilaje pentru a interveni duminica noaptea dupa ce meteorologii au anuntat ninsoare, operatorii de salubritate urmand sa aplice material derapant pe tot parcursul noptii. Utilajele urmeaza sa fie pozitionate in mai multe zone ale Capitalei.

Primaria Capitalei anunta ca peste 300 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa intervina in cursul noptii, in urma avertizarii meteo

Primaria Capitalei informeaza ca peste 300 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa intervina duminica noapte in Bucuresti, avand in vedere avertizarea emisa de Administratia Nationala de Meteorologie.

Primaria Capitalei vrea sa majoreze cu 45 milioane lei capitalul Companiei Municipale Cimitire pentru amenajarea de noi locuri de veci

Primaria Capitalei vrea sa majoreze cu 45 milioane lei capitalul Companiei Municipale Cimitire Bucuresti pentru a achizitiona terenuri pentru a amenaja noi cimitire. Municipalitatea motiveaza ca in cimitirele existente nu mai sunt locuri, iar in caz de calamitate orasul ar avea nevoie de 12. 000 locuri de veci. Consiliul General va decide in sedinta de pe 22 noiembrie daca aloca acesti bani sau nu.

Primaria Capitalei mai da 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului. Taieri de la spitale, RADET si STB

Primaria Capitalei vrea sa suplimenteze fondurile alocate lacasurilor de cult si religiei, urmand sa aloce 10 milioane de lei in plus numai catre Catedrala Mantuirii Neamului. in schimb, vor fi taiati bani de la Administratia Spitalelor, RADET, Societatea de Transport Bucuresti, dar si fonduri destinate lucrarilor de modernizare si reabilitare a sistemului de termoficare.

Primaria Capitalei mai da 10 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, taieri de la spitale, RADET si STB. Precizarile Gabrielei Firea

Primaria Capitalei vrea sa suplimenteze fondurile alocate lacasurilor de cult si religiei, urmand sa aloce 10 milioane de lei in plus numai catre Catedrala Mantuirii Neamului. in schimb, vor fi taiati bani de la Administratia Spitalelor, RADET, Societatea de Transport Bucuresti, dar si fonduri destinate lucrarilor de modernizare si reabilitare a sistemului de termoficare. Gabriela Firea sustine ca PMB nu taie din bugetul alocat sanatatii.

Anuntul facut de Viorica Dancila dupa ce Firea a cerut trecerea Metrorex la Primaria Capitalei

Premierul Viorica Dancila a declarat luni, la Parlament, legat de solicitarile primarului Capitalei, Gabriela Firea, ca a sprijinit-o pe aceasta in multe proiecte dar nu poate sa faca ceea ce legea nu ii pe.

Comandament de iarna, convocat la Primaria Capitalei

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat comandamentul de iarna, luni, 19 noiembrie, incepand cu ora 10. Decizia vine in contextul in care Capitala, dar si zeci de judete, se afla sub avert.

Comandament de iarna, convocat la Primaria Capitalei. Gabriela Firea, decizii de ultima ora

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat comandamentul de iarna, luni, 19 noiembrie, incepand cu ora 10. Decizia vine in contextul in care Capitala, dar si zeci de judete, se afla sub avert.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )