Libnet.ro
UNICEF

30 Apr.

Probleme grave la Metrorex. Metroul ar putea circula doar dimineata, din cauza unor datorii uriase

Playtech Playtech,
Probleme grave la Metrorex. Metroul ar putea circula doar dimineata, din cauza unor datorii uriase

Se creeaza un adevarat haos in Bucuresti! Metroul, cea mai singura si rapida cale de a traversa in lung si-n lat Capitala, ar putea sa functioneze numai dimineata. Acest lucru ar fi un total dezastru pentru numerosi oameni care trebuie sa-si aduca micutii la gradinite si de la scoli, caceeasi care mai apoi trebuie sa . continuă pe Playtech

Transportul bucurestean, aproape de colaps: Metroul ar putea circula doar dimineata. Care este problema

Metroul bucurestean ar putea avea, de luni, un program extrem de redus, urmand sa circule doar o treime din program, adica doar dimineata sau seara sau la o treime din capacitate, din cauza datoriilor uriase pe care le are fata de compania care-i asigura mentenanta.

Metroul ar putea circula doar dimineata, incepand de luni. Alstom ameninta cu suspendarea mentenantei

Alstom ameninta cu suspendarea serviciilor de mentenanta la metrou incepand de luni, din cauza ca Metrorex nu i-a achitat facturi de 132 de milioane de lei, unele vechi de aproape un an. Astfel, metroul va avea un program de circulatie redus, adica ar.

Blocaj la metrou din cauza datoriilor: Garniturile ar putea circula doar cateva ore pe zi(VIDEO)

Transportul in Bucuresti ar putea intra in blocaj. Asta pentru ca metroul ar putea circula doar dimineata. Metrorex are datorii de peste 130 de milioane de lei la firma care asigura mentenanta metroului si care.

Reactia Metrorex la informatia ca metroul ar putea circula doar dimineata

Metrorex va achita catre Alstom, o prima transa, de 25 de milioane de lei, din datoria de 132 de milioane de lei, astfel ca circulatia metroului nu se va mai desfasura cu program redus, incepand de luni.

ştiri de la Playtech

actualitate, 30 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )