Libnet.ro
UNICEF

21:30

Probleme in Hunedoara din cauza noului coronavirus: Numarul focarelor a explodat. Cea mai grea situatie, chiar in spitalul judetean

B1 B1,
Probleme in Hunedoara din cauza noului coronavirus: Numarul focarelor a explodat. Cea mai grea situatie, chiar in spitalul judetean

Situatia devine tot mai complicata in Hunedoara din cauza pandemiei de COVID-19. Numarul focarelor active in judet a ajuns la 21 de focare, cele mai multe persoane infectate fiind la Spitalul Judetean Deva si la. continuă pe B1

Coronavirus: Numarul de cazuri in Franta, in usoara scadere, dar cel al spitalizarilor a atins recordul

Autoritatile franceze din domeniul sanatatii au raportat joi 33. 172 de noi cazuri de infectii cu COVID-19 in ultimele 24 de ore, usor in scadere fata de cele 35. 879 anuntate miercuri si mult mai mici decat recordul atins sambata de 86. 852 de cazuri, relateaza Reuters, preluat de Agerpres. Dar numarul spitalizarilor in cazul persoanelor infectate a crescut cu 737 pentru a atinge un nou record de 32. 638, cu aproape 350 mai mult decat varful precedent atins la 14 aprilie de 32. Numarul de persoane din Franta care au murit din cauza COVID-19 a crescut cu 425, ajungand la 42. 960, in timp ce numarul total de cazuri este acum de 1.

OMS: Numarul cazurilor de rujeola creste la nivel mondial din cauza restrictiilor legate de Covid-19

Numarul cazurilor de rujeola a crescut la aproape 870. 000 la nivel mondial in 2019, fiind cel mai ridicat nivel din aproape 25 de ani, din cauza scaderii vaccinarilor la un nivel critic, iar situatia se va inrautati in 2020 din cauza restrictiilor legate de Covid-10, care afecteaza programele de imunizare, potrivit unui raport publicat joi de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), transmite Reuters.

Episcopul emerit Petru Gherghel este internat la Iasi, din cauza infectarii cu coronavirus. Care este starea sa de sanatate

Episcopia Romano-Catolica Iasi a anuntat, pe Facebook, ca episcopul emeritc Petru Gherghel este internat de cateva zile intr-un spital din oras, fiind infectat cu noul coronavirus. Starea acestuia de sanatate este una stabila, avand o forma usoara a bolii, a adaugat sursa citata.

Premierul francez vrea amanarea cu trei luni a alegerilor regionale din cauza exploziei cazurilor de COVID-19

Pandemia de coronavirus pune la grea incercare organizarea alegerilor regionale in Franta. Premierul francez Jean Castex va cere o amanare cu trei luni a alegerilor regionale, din cauza evolutiei pandemiei de.

Alexia Eram, operata de urgenta. Nici nu a putut dormi din cauza durerilor

Alexia Eram, operata de urgenta dupa nici nu a putut dormi din cauza durerilor. Fiica Andreei Esca, trece prin momente grele. Aceasta si-a anuntat fanii de pe reteaua de socializare ca trebuie sa ajunga imediat la spital pentru a fi operata de urgenta. Vedeta are apendicita. Andreea Esca trece prin momente de cosmar. Fiica ei, .

Arafat: Este foarte greu de spus acum daca pacientii au murit din cauza arsurilor sau a fumului

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca este foarte greu de precizat la acest moment daca cei 10 pacienti de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt au murit din cauza arsurilor sau a intoxicatiei cu fum.

Personalul medical care lupta in linia intai cu pandemia de COVID-19, pus in pericol din cauza mastilor false: Din 25.000 de masti, sa ai 14.000 de masti neconforme inseamna crima

In contextul pandemiei de coronavirus, numeroase loturi de masti medicinale neconforme au fost distribuite si vandut in toate statele europene, inclusiv in Romania. Victime nu au fost doar cumparatorii simpli.

Presedintele CJ Neamt: Experienta administrativa a domnului Micu m-a determinat sa-l numesc in functie Cauza tragediei de la Piatra Neamt nu este din cauza managementului (VIDEO)

Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene a facut o serie de declaratii, cu privire la incendiul din sectia ATI de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. El sustine ca sectia nu a fost mutata de la un taj la.

Alexandru Rafila: Ceea ce s-a intamplat la Neamt e si din cauza presiunii pe sistemul de sanatate Nu aglomeratia a dus la acest deznodamant, ci starea fizica a cladirii care este veche, din `70

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat ca in spitalele din tara se lucreaza cu tot mai mult oxigen, iar riscurile sunt foarte mari in cladirile.

Circulatie ingreunata la metrou din cauza defectarii unui tren la Piata Unirii. Calatorii au fost evacuati

Circulatia a fostingreunata, sambata dimineata, pe peronul de la statia de metrou Piata Unirii 1, in urma defectarii unui tren. Calatorii din tren au fost evacuati. De.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )