Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme pentru aplicatia de stiri lansata de Moise Guran: Desi are ca rol sa verifice stirile, aceasta contine greseli de ortografie (FOTO)

B1 B1,
Probleme pentru aplicatia de stiri lansata de Moise Guran: Desi are ca rol sa verifice stirile, aceasta contine greseli de ortografie (FOTO)

Jurnalistul Moise Guran a lansat, la finalul saptamanii trecute, la Cluj-Napoca, aplicatia de stiri Biziday. Rolul acesteia este de a verifica stirile pe care le ofera utilizatorilor pe modelul un. continuă pe B1

Moise Guran, acuzat de plagiat de o firma clujeana. Aplicatia de stiri a pornit din spirit de imitatie neconcurential

Proiectul Biziday a pornit dintr-un spirit de imitatie neconcurential si a sfarsit intr-o involutie tehnologica care nu a livrat nici 10% din ceea ce a promis, sustin reprezentantii unei firme din Cluj-Napoca, care a dezvoltat o aplicatie asemanatoare in 2013. Zetta Cloud a obtinut o finantare de 50. 000 de euro de la Google pentru aplicatia stirli. ro.

Moise Guran este acuzat de plagiat de catre o companie clujeana

Moise Guran, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalistiromani pe teme economice, este acuzat in prezent de plagiat. La cateva zile dupa ce a explicatin cadrul unui eveniment desfasurat la Cluj-Napoca de ce a ales sa renunte la emisiunea Biziday, Moise Guran este acuzat de plagiat de catre o compania din Cluj-Napoca. Asa cum probabil va [].

De ce a plecat Moise Guran de la DIGI24: Nu se mai poate salva nimic din generatia parintilor mei, pentru ca sunt legati de televizorul ala

Zvonurile privind faptul ca emisiunea pe care o realiza la Digi24 nu ar mai fi avut audienta sunt jignitoare, a sustinut Moise Guran in cadrul unui eveniment desfasurat la Cluj-Napoca. Jurnalistul a explicat adevaratul motivul pentru care a decis sa plece din televiziune.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )