Libnet.ro
UNICEF

01:05

Probleme pentru Cristiano Ronaldo. Avionul personal al portughezului, accident in Barcelona (FOTO)

B1 B1,
Probleme pentru Cristiano Ronaldo. Avionul personal al portughezului, accident in Barcelona (FOTO)

Probleme pentru Cristiano Ronaldo. Avionul personal al fotbalistului a fost implicat, luni, intr-un accident pe aeroportul El Prat din Barcelona. in acel moment Ronaldo se afla cu echipa in Germania . continuă pe B1

Avionul privat al lui Cristiano Ronaldo s-a prabusit la Barcelona

Fanii celebrului fotbalist, Cristiano Ronaldo, au avut parte de un moment groaznic, cand au aflat ca avionul privat al fotbalistului a fost implicat intr-un accident. Toata intamplarea avut loc.

Cristiano Ronaldo, nemultumit de arbitrii meciului cu Dortmund: Atacantul s-a dus la cameraman si a cerut sa ii arate faza cand a fost semnalizat in offside (VIDEO)

Este dificil de numit un jucator mai pretentios decat Cristiano Ronaldo in fotbalul actual. Dovada o face ultimul meci al starului portughez, in Liga Campionilor cu Borussia Dortmund, cand a.

UPDATE/ Probleme pentru Samsung: Peste 90% dintre utilizatorii Note 7 din Europa au solicitat inlocuirea telefoanelor// Pozitia Samsung

UPDATE: in urma publicarii articolului Probleme pentru Samsung: Peste 90% dintre utilizatorii Note 7 din Europa au solicitat inlocuirea telefoanelor, compania a transmis redactiei b1. ro.

Noiembrie, cea mai ieftina luna pentru calatoriile cu avionul

Luna noiembrie este cea mai ieftina luna pentru calatoriile cu avionul, in afara perioadelor promotionale, arata o comparatie intre preturile biletelor de avion pe parcursul anului realizata de agentia de turism online Vola. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )