Libnet.ro
UNICEF

16:30

Probleme pentru Dan Petrescu in Scotia

Online Sport Online Sport,
Probleme pentru Dan Petrescu in Scotia

Presa locala scotiana relateaza ca tehnicianul Dan Petrescu s-a simtit rau si ca ar putea rata prezenta pe banca echipei CFR Cluj la meciul de joi seara cu Celtic, din grupele Europa League. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu ar putea rata meciul cu Celtic, dupa ce i s-a facut rau

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu 51 de ani), ar putea rata partida din grupele Europa League, pe care elevii sai o va disputa, joi, cu Celtic, dupa ce i s-a facut rau in hotelul unde era cazat.

Probleme pentru juratii de la Chefi la Cutite. Cum i-au pus in incurcatura producatorii de la Antena 1

Juratii de la Chefi la cutite au parte de noi experiente. Ultima provocare din partea producatorilor le-a readus zambetul pe fata si dorinta de a lupta din ce in ce mai mult pentru premiul dorit. Ce au trebuit sa faca Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu? Juratii de la Chefi de cutite, pusi in .

Celtic - CFR Cluj Europa League LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look Sport. ALERTA cu Dan Petrescu

Celtic - CFR Cluj Europa League LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look Sport este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. CFR Cluj disputa al doilea meci din grupele acestei competitii, dupa debutul fulminant.

Probleme pentru comisarul european propus de Franta. Sylvie Goulard trebuie sa ofere clarificari suplimentare

Au fost audieri cu probleme in Parlamentul European. Comisarul-desemnat al Frantei pentru piata interna, Sylvie Goulard, nu a reusit sa-i convinga miercuri pe deputatii din Parlamentul European, care i-au soli.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )