Libnet.ro
UNICEF

14:00

Probleme pentru presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost retinut

B1 B1,
Probleme pentru presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost retinut

Probleme pentru presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Fiul lui Gino Iorgulescu a fost retinut marti seara, dupa ce a fost audiat la Politia Capitalei. Oamenii legii au facut perchezitii marti acasa. continuă pe B1

Perchezitii la locuinta fiului lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal

Politia Capitalei face perchezitii la domiciliul fiului presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF), Mario Iorgulescu, intr-un dosar privind fapte de lipsire de libertate, loviri si alte violente,.

Probleme pentru presedintele Consiliului European: Donald Tusk este investigat in Polonia pentru escrocherie financiara (VIDEO)

Necazuri pentru actualul Presedinte al Consiliului European, Donald Tusk. O comisie parlamentara din Polonia investigheaza una dintre cele mai mari escrocherii financiare din tara, petrecuta in perioada.

Fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, sub control judiciar

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) a fost pus sub control judiciar, informeaza Antena3. ro.

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost retinut

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost retinut de politisti, alaturi de alte trei persoane, intr-un dosar privind fapte de lipsire de libertate, loviri si alte violente,.

VIDEO Procurorii cer arestarea lui Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu. El este suspectat intr-un dosar de lipsire de libertate

Mario Gino Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost retinut intr-un dosar de lipsire de libertate, loviri si alte violente. De altfel, procurorii cer miercuri magistratilor arestarea preventiva a acestuia, dar si a alor trei suspecti.

ACS Poli Timisoara s-a calificat in semifinalele Cupei Ligii la fotbal

ACS Poli Timisoara s-a calificat, miercuri, in semifinalele Cupei Ligii la fotbal, dupa ce a invins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-1 1-0).

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )