Libnet.ro
UNICEF

14:15

Probleme pentru Romania la EUROVISION! Ilinca si Alex Florea s-au accidentat pe scena, la prima repetitie de la Kiev (VIDEO)

B1 B1,
Probleme pentru Romania la EUROVISION! Ilinca si Alex Florea s-au accidentat pe scena, la prima repetitie de la Kiev (VIDEO)

Castigatorii Selectiei Nationale Eurovision de anul acesta, Ilinca Bacila si Alex Florea, interpretii melodiei Yodel It! sunt la Kiev, unde in doua saptamani va avea loc finala. continuă pe B1

incepe febra Eurovision! Ilinca si Alex Florea au plecat la Kiev!

Ilinca Bacila si Alex Florea, castigatorii Selectiei Nationale, au plecat luni, 1 mai, spre Kiev, locul unde peste numai doua saptamani va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017.

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Ilinca si Alex Florea, au plecat la Kiev, unde se va tine marea finala (FOTO)

Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Ilinca si Alex Florea, alaturi de echipa lor au plecat luni catre Kiev, acolo unde va avea loc marea finala a concursului. Cei doi cantareti si-au luat.

Probleme pentru Charlie Sheen: Avionul privat al actorului a fost perchezitionat dupa o vacanta in Mexic (VIDEO)

Probleme pentru actorul Charlie Sheen. Avionul sau privat a fost perchezitionat dupa o vacanta in Mexic. Aeronava a fost verificata de o brigada antidrog, insa autoritatile n-au gasit nimic.

Textiera piesei Yodel It, care va reprezenta Romania la Eurovision: Am lucrat mult la text (VIDEO)

Reprezentantii Romaniei la concursul Eurovision de anul acesta sunt Ilinca Alex Florea, care au impresionat juriul si publicul cu talentul lor incontestabil, dar si cu o piesa pe care multi o considera.

Ministrul Apararii, despre achizitia de rachete Patriot: Apararea antiaeriana este extrem de importanta pentru Romania. inca nu am luat o decizie in acest sens

Sistemul de rachete Patriot este una dintre solutiile pe care Ministerul Apararii le are in vedere pentru a asigura securitatea aeriana, a declarat ministrul Gabriel Les, duminica, la TVR1.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )