Libnet.ro
UNICEF

11:00

Problemele cele mai importante pe care le avem n societate si n lume sunt legate de lipsa de educatie- partea a doua a VIDEOinterviului cu Irina Anghel-Enescu. Despre donatiile pentru educatie de la Harvard si scoala de combinatii si obligatii de la Bucu

Hotnews Hotnews,
 Problemele cele mai importante pe care le avem n societate si n lume sunt legate de lipsa de educatie- partea a doua a VIDEOinterviului cu Irina Anghel-Enescu. Despre donatiile pentru educatie de la Harvard si scoala de combinatii si obligatii de la Bucu

Munceste Irina de doua ori mai mult! Fura doar meserie, Irina, de la mentorii tai! - dincolo de o educatie temeinica, Irina Anghel Enescu astfel isi defineste reusita. Lectiile crude de viata n-au lipsit. Una este: Bine, bine te ajut, dar cine-mi ramane obligat? - lectia romaneasca. Extremismul cauza lipsei de educatie, este cealalta, cea generalizata. intre ele, simplu, nu? Donatii de 450 de milioane de dolari pentru Harvard. Pentru a face lumea mai buna. Videointerviu marca Perspektiva. continuă pe Hotnews

Problemele cele mai importante pe care le avem n societate si n lume sunt legate de lipsa de educatie- partea a doua a VIDEOinterviului cu Irina Anghel-Enescu. Despre donatiile n educatie de la Harvard si scoala de combinatii si obligatii de la Bucuresti

Munceste Irina de doua ori mai mult! Fura doar meserie, Irina, de la mentorii tai! - dincolo de o educatie temeinica, Irina Anghel Enescu astfel isi defineste reusita. Lectiile crude de viata n-au lipsit. Una este: Bine, bine te ajut, dar cine-mi ramane obligat? - lectia romaneasca. Extremismul cauza lipsei de educatie, este cealalta, cea generalizata. intre ele, simplu, nu? Donatii de 450 de milioane de dolari pentru Harvard. Pentru a face lumea mai buna. Videointerviu marca Perspektiva.

A transformat 220 de euro in 80.000 in cateva zile. Un roman s-a clasat al doilea la unul dintre cele mai importante turnee de poker din Europa

Vasile Strugari, un ardelean de 26 de ani, a plecat acasa cu 80. 000 de euro de la unul dintre cele mai importante turnee de poker din Europa, desfasurat de curand la granita dintre Cehia si Germania. Romanul joaca poker inca de la 18 ani si de la 21 de ani participa la evenimente in afara tarii.

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

Meghan Markle va prelua una dintre cele mai importante obligatii ale Reginei

Meghan Markle si Regina Elisabeta a II-a calatoresc tot mai mult impreuna, iar intre cele doua se creaza o legatura tot mai speciala. Regina Elisabeta ii va oferi lui Meghan Markle si una dintre obligati.

Cele mai scumpe coliere din lume!

Istoria si descoperirile arheologilor ne arata ca oamenii au purtat coliere mii de ani. Isi infrumusetau piepul cu bijuterii din cele mai vechi timpuri, chiar si inainte sa apara scrierea preistorica. De-a lungul timpului, motivele pentru care oamenii purtau coliere erau foarte diferite. Unii dcredeau ca un colier la gat alunga spiritele rele si boala. Altii se foloseau de bijuterii pentru a demonstra ca fac parte dintr-un rang inalt, acestea reprezentand un simbol al puterii si al bunastarii. Indragostitii isi daruiesc coliere ca rod al iubirii si pasiunii dintre ei, iar cei mai multi le folosesc pentru a-si infrumuseta corpul.

Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG plite incorporabile:.

INTERVIU Capitan de vas la Discovery, despre unul dintre cele mai periculoase joburi din lume: Poti sa ai dureri in tot corpul, dar mintea cedeaza prima

Keith Colburn 55 de ani), capitanul de vas din emisiunea O prada mortala de la Discovery Channel, ne-a acordat un interviu in care ne-a povestit ce inseamna sa ai unul dintre cele mai periculoase joburi din lume.

HARTA Rezultate BAC 2018 Cele mai slabe judete, n functie de numarul elevilor care au luat Bacalaureatul: Ilfov, Teleorman si Giurgiu

Rezultatele de la Bacalaureat arata ca cei mai putini elevi care au trecut BAC-ul sunt in judetele Ilfov rata de promovare de 34%), Teleorman 47,30%) si Giurgiu 47,44%). Aceste judete sunt in topul cu cele mai slabe rezultate de ani de zile. La celalalt pol se afla Cluj, Iasi si Braila, care raporteaza rate de promovare in jurul a 80 de procente. Vezi in articol rata de promovare la BAC 2018 pe fiecare judet in parte.

BNR explica mentinerea dobanzii: Cele mai recente evaluari reconfirma perspectiva plafonarii ratei anuale a inflatiei

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat miercuri ca decizia privind mentinerea ratei dobanzii de politica monetara la nivelul de 2,50% pe an a fost luata in conditiile in care cele mai noi evaluari au reconfirmat perspectiva plafonarii ratei anuale a inflatiei pe parcursul urmatoarelor luni.

Care sunt cele mai murdare plaje de pe litoralul romanesc. Cum ar fi sa vii la plaja, sa te asezi pe nisip si sa gasesti un scutec sau un slip?

Printre cele mai raspandite gunoaie de pe plaja sunt mucurile de tigara, paiele si betele pentru amestecat in bauturi, capacele, PET-urile si pungile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )