Libnet.ro
UNICEF

19:30

Procedura de inscriere la Bacalaureat 2020. Care sunt actele necesare

B1 B1,
Procedura de inscriere la Bacalaureat 2020. Care sunt actele necesare

Epidemia de coronavirus simplifica procedura de inscriere la examenul national de Bacalaureat. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca examenuldeBacalaureat se va desfasura in. continuă pe B1

Stare de alerta. Cum se vor realiza inscrierile la Bacalaureat 2020 in contextul coronavirusului

Ministerul Educatiei a aprobat calendarul Bacalaureatului 2020. Starea de alerta emisa pe fondul epidemiei de coronavirus a determinat autoritatile sa simplifice procedura de inscriere la examen. inscrierile la.

Bacalaureat 2020. Masuri speciale in salile de examen pentru a preveni raspandirea infectiei cu coronavirus

Examenul de Bacalaureat din acest an se va desfasura in conditii speciale.

Agentia de Cadastru redeschide 18 oficii pentru a permite consultarea cartilor funciare vechi, neconvertite electronic: Care sunt regulile de acces pentru cei interesati

Agentia Nationala de Cadastru ANCPI) va permite, din nou, accesul persoanelor interesate de studierea cartilor funciare vechi in incinta a 18 oficii din tara, incepand cu data de 25 mai, a anuntat vineri institutia. Decizia vine ca urmare a numarului mare de solicitari primite in ultima perioada, in conditiile in care cartile funciare vechi nu au fost convertite in totalitate in format electronic si nu pot fi accesate online. Accesul se va face cu programare, pentru un timp limitat si respectarea masurilor de protectie.

Bacalaureat 2020. Cand incep probele scrise. Calendarul examenelor

Bacalaureat 2020. Calendarul examenului de Bacalaureat 2020 a fost aprobat.

Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Berbecii sunt plini de energie. Fecioarele se gandesc la trecut

Horoscop weekend 23-24 mai 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru weekendul acesta.

Netflix se apuca sa stearga conturile, pentru binele tau: care sunt criteriile

Intr-o miscare fara precedent pentru gigantul american din domeniul streamingului, Netflix a anuntat ca va incepe sa inchida conturile unui numar semnificativ de utilizatori. in timp ce.

Milioane de romani primesc masti gratuite de la Guvern: care sunt criteriile de acordare

Mastile de protectie au devenit obligatorii in Romania, in spatiile inchise precum supermarketuri si in mijloacele de transport in comun. Pentru ca s-ar putea sa nu ti le permiti sau.

Horoscopul verii 2020: care vor fi cele mai norocoase zodii in urmatoarele 3 luni

Inceputul sezonului estival aduce dragoste si succes in cariera pentru trei dintre zodii, care vor avea parte de o vara de vis. Care sunt privilegiatii zodiacului in aceasta vara si ce ii asteapta?.

Noi focare de COVID-19 au izbucnit in Romania, la o saptamana de la relaxarea restrictiilor. Care sunt cele mai afectate zone

A trecut mai bine de o saptamana de cand autoritatile din Romania au renuntat la starea de urgenta, pe careau inlocuit-o cu starea de alerta, insotita de masuri de relaxare a restrictiilor, in sp.

CORONAVIRUS |Ordinul privind obligativitatea purtarii mastii, publicat cu modificari in Monitorul Oficial. Care sunt categoriile exceptate si cum se realizeaza triajul epidemiologic (VIDEO)

Ordinul comun al Ministerului Sanatatii si Ministerului de Interne privind obligativitatea purtarii mastii de protectie a fost publicat in Monitorul Oficial, cu cateva modificari fata de varianta.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )