Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procesul Augustin Lazar vs. Tudorel Toader se muta la Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Procesul Augustin Lazar vs. Tudorel Toader se muta la Bucuresti

Curtea de Apel Alba Iulia a decis, marti, ca dosarul in care Augustin Lazar cere suspendare procedurii de revocare a sa din functia de Procuror General al Romaniei, declansata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa se judece la Curtea de Apel. continuă pe Wall-Street Ro

Termen la Curtea de Apel Alba Iulia in procesul prin care Augustin Lazar solicita suspendarea procedurii de revocare

Curtea de Apel Alba Iulia judeca marti, 27 noiembrie, solicitarea procurorului general Augustin Lazar cu privire la suspendarea procedurii de revocare din functie.

Reactia ministrului Tudorel Toader la decizia Curtii de Apel Alba de a trimite revocarea lui Lazar la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat la decizia magistratilor de la Curtea de Apel Alba de a trimite dosarul privind revocarea procurorului general, Augustin Lazar, la Curtea de Apel Bucuresti.

Lovitura pentru Augustin Lazar. Magistratii de la Curtea de Apel Alba nu vor sa-i judece contestatia la decizia de revocare din functie

Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia dezbat, marti, al doilea termen in procesul in care Augustin Lazar a cerut suspendarea procedurii prin care Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a cerut revocarea sa din.

Reactia lui Tudorel Toader la decizia magistratilor din Alba privind revocarea lui Augustin Lazar: A vrut sa mai traga de timp?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactie rapida la decizia magistratilor de la Curtea de Apel Alba de a trimite dosarul privind revocarea procurorului general, Augustin Lazar, la Curtea de Apel.

Augustin Lazar a cerut suspendarea procedurii de revocare din functia de procuror general. Marti are loc al doilea termen din dosa

Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia dezbat, marti, al doilea termen in procesul in care Augustin Lazar a cerut suspendarea procedurii prin care Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a cerut revocarea sa din.

Traian Basescu, despre demersul lui Augustin Lazar: Cum Dumnezeu sa ataci in instanta un raport de evaluare?

Traian Basescu a vorbit despre demersul lui Augustin Lazar carea depus, la Curtea de Apel Alba Iulia, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie. Nimeni nu ii poate pune presedintelui.

Tudorel Toader vrea sa-l reclame pe Iohannis la Curtea Constitutionala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat luni existenta unui posibil conflict de natura constitutionala intre Guvern si presedintele Romaniei. Prezent la sedinta Biroului Permanent National al PSD,.

Aparitie surpriza la sedinta PSD. Tudorel Toader a participat la intalnirea biroului permanent al Partidului

Aparitie surpriza la sedinta PSD. Tudorel Toader a participat la intalnirea biroului permanent al Partidului. Potrivit unor surse, ministrul Justitiei a discutat cu membrii PSD despre solutiile juridice in.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )