Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procesul in care doctorul Beuran este acuzat ca ar fi primit mita 10.000 de euro poate incepe, a decis instanta

Hotnews Hotnews,
 Procesul in care doctorul Beuran este acuzat ca ar fi primit mita 10.000 de euro poate incepe, a decis instanta

Procesul medicului Mircea Beuran, trimis in judecata de DNA dupa ce ar fi primit 10. 000 de euro de la un medic pentru a-i asigura ocuparea unui post de asistent universitar, poate incepe, a decis Tribunalul Bucuresti. continuă pe Hotnews

Director de la Apele Romane, trimis in judecata de DNA Este acuzat ca a primit mita 100.000 de lei de la un om de afaceri

Fostul director adjunct al AN Apele Romane Cristian Bratanovici, acum director tehnic la Administratia Bazinala Apa Mures, a fost trimis in judecata de DNA pentru luate de mita. Este este acuzat ca a primit 100. 000 de lei de la un om de afaceri pentru a asigura finantarea unor lucrari realizate de firma acestuia.

Cazul Dani Mocanu. incepe procesul primului youtuber din Romania, acuzat de incitare la ura si discriminare

Controversatul cantaret de manele, Dani Mocanu,a fost trimis in judecata pentru un videoclip postat pe YouTubein care este acuzat ca incita la ura impotriva femeilor, iar magistratii pitesteni au.

O noua boala care sperie Romania. Este extrem de grav: la ce trebuie sa fim atenti

Medicii ii avertizeaza pe romani! Toti trebuie sa se fereasca de o boala pe care ar putea sa o ia fara sa stie. La ce trebuie sa fie mai atenti? O noua boala care sperie Romania Prof. dr. Doina Plesca ii avertizeaza pe romani! Presedintele Societatii Romane de Pediatrie trage un semnal de alarma asupra .

Basistul trupei Maroon 5 a fost arestat. Mickey Madden este acuzat de violenta domestica

Basistul trupei Maroon 5 a fost arestat la Los Angeles dupa ce a fost acuzat de violenta domestica. Mickey Madden a fost nevoit sa plateasca o cautiune in valoare de 50. 000 de dolari pentru a fi eliberat din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )