Libnet.ro
UNICEF

07:30

De ce procesul Colectiv va fi reluat de la zero, chiar daca au trecut trei ani

Playtech Playtech,
De ce procesul Colectiv va fi reluat de la zero, chiar daca au trecut trei ani

La trei ani de la incendiul din clubul Colectiv, procesul care ar trebui sa stabileasca cine se face vinovat de moartea a 64 de oameni si ranirea a sute de persoane se reia de la zero. Judecatorul Valeriu Mihail Terceanu, care i-a audiat pe cei trei patroni ai clubului, s-a pensionat in vara. Acum, intreaga [] . continuă pe Playtech

Procesul Colectiv se reia de la zero, dupa desemnarea unui nou judecator

Procesul Colectiv se reia, la aproape trei ani de la tragedie si la un an si jumatate de la primul termen. Judecatorul care i-a audiat pe cei trei patroni ai clubului s-a pensionat in vara. Acum, intreaga procedura - inclusiv audierea celor trei - se va relua cu un nou magistrat.

Procesul Colectiv nu se reia de la zero, potrivit noului judecator de la Tribunalul Bucuresti

In dosarul Colectiv a fost desemnat un nou judecator de la Tribunalul Bucuresti. Mihai Balanescu a decis luni ca procesul nu se reia de la zero, iar primii 25 martori vor fi chemati sa dea declaratii in instanta la urmatorul termen din 9 noiembrie,.

Cum slabesti chiar daca esti sedentar si stai la birou 10 ore pe zi

Cei care lucreaza la birou aproape intreaga zi si au un stil de viata sedentar stiu cat de greu este sa se motiveze sa mearga in timpul liber ramas la sala pentru a slabi si a ajunge intr-o forma fizica buna. Sportul ajuta nu doar sa arati bine si sa iti mentii organismul sanatos, dar stimuleaza si capacitatea de concentrare si de rezistenta la stres, atat de necesare in cazul muncii la birou.

Dosarul Colectiv merge inainte, chiar daca s-a schimbat judecatorul. A fugit ca un las, si-a batut joc de noi un an si jumatate

Faptul ca noul judecator desemnat in dosarul Colectiv a decis sa nu reia de la zero acest proces dupa pensionarea fostului judecator da sperante urmasilor victimelor si ranitilor din aceasta tragedie ca justitia isi poate face datoria.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )