Libnet.ro
UNICEF

21:00

Procesul in dosarul Colectiv se reia de la zero. Concluziile devastatoare ale jurnalistilor de la luju.ro

Antena3 Antena3,
Procesul in dosarul Colectiv se reia de la zero. Concluziile devastatoare ale jurnalistilor de la luju.ro

Procesul Colectiv se reia de la zero, la aproape trei ani de la tragedie si la un an si jumatate de la primul termen. Judecatorul care i-a audiat pe cei trei patroni ai clubului s-a pensionat. Acum, intreaga. continuă pe Antena3

La trei ani de la tragedie, dosarul Colectiv se reia aproape de la zero

Judecatorul Mihai Balanescu a fost repartizat sa judece dosarul Colectiv, marti, instanta incuviintand cererile aparatorilor de a fi readministrate probele din dosar, insa s-a stabilit ca nu e nevoie de reaudierea inculpatilor. La urmatorul termen vor fi audiati primii 25 martori.

Dosarul Colectiv nu se reia de la zero. S-a stabilit ca nu e nevoie de reaudierea inculpatilor.

Judecatorul Mihai Balanescu a fost repartizat sa judece dosarul Colectiv, marti, instanta incuviintand cererile aparatorilor de a fi readministrate probele din dosar, insa s-a stabilit ca nu e nevoie de.

Procesul Colectiv se reia de la zero, dupa desemnarea unui nou judecator

Procesul Colectiv se reia, la aproape trei ani de la tragedie si la un an si jumatate de la primul termen. Judecatorul care i-a audiat pe cei trei patroni ai clubului s-a pensionat in vara. Acum, intreaga procedura - inclusiv audierea celor trei - se va relua cu un nou magistrat.

Dosarul Colectiv merge inainte, chiar daca s-a schimbat judecatorul. A fugit ca un las, si-a batut joc de noi un an si jumatate

Faptul ca noul judecator desemnat in dosarul Colectiv a decis sa nu reia de la zero acest proces dupa pensionarea fostului judecator da sperante urmasilor victimelor si ranitilor din aceasta tragedie ca justitia isi poate face datoria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )