Libnet.ro
UNICEF

17:45

Procesul lui Liviu Dragnea: Termen fara miza la Curtea Suprema

B1 B1,
Procesul lui Liviu Dragnea: Termen fara miza la Curtea Suprema

Termen fara miza la Curtea Suprema unde se judeca procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Cel mai probabil, procesul se va amana, avand in. continuă pe B1

Procesul lui Liviu Dragnea a fost amnat pentru 14 ianuarie / Se amna si dosarele lui Toni Grebla, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghita

Procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si care se afla in apel la completul de 5 judecatori de la instanta suprema a fost amanat pentru 14 ianuarie. inalta Curte a decis, de altfel, amanarea a 25 de dosare de la completurile de 5 judecatori, intre care cele in care sunt judecati Victor Ponta, Toni Grebla, Sebastian Ghita, Cristian Rizea, Viorel Hrebenciuc si Tudor Chiuariu. Situatia este consecinta deciziei luate in noiembrie de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Acestia au admis cererea liderului PSD de a anula decizia instantei supreme privind tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori.

Termen la inalta Curte in dosarul lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, luni, un nou termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni.

Toate procesele completurilor de 5 judecatori, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea, amanate

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, luni, un nou termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni.

ATAC fara precedent la LIVIU DRAGNEA! BECALI s-a dezlantuit in direct: E cel mai mare gangster

Gigi Becali a lansat un atac fara precedent de Ziua Nationala, la adresa lui Liviu Dragnea pe care il considera responsabil pentru nivelul de trai scazut al romanilor si pentru criticile pe care tara noastra.

DigiSport: n Centenar spunem adevarul! E cel mai mare gangster! Atac fara precedent la Liviu Dragnea

Gigi Becali a lansat un atac fara precedent la adresa lui Liviu Dragnea. Finantatorul FCSB il compara pe liderul PSD cu un gangster pentru modul in care se implica in conducerea tarii.

Gigi Becali, atac fara menajamente la seful PSD: Tara romaneasca este acaparata de mafie cu cel mai mare gangster in fruntea ei, Liviu Dragnea!

Patronul FCSB, Gigi Becali, a lansat un atac dur la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea, pe care il acuza ca a subjugat Romania.

VIDEO Mesajul lui Liviu Dragnea, de Ziua Nationala a Romaniei: La un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, afirma ca la un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata, precizand ca doar impreuna, cu intelepciune, curaj, patriotism, inima si minte, romanii pot.

Totul pentru Romania. Liviu Dragnea a ignorat recomandarile medicale si a venit la Arcul de Triumf. Ce politicieni mai participa la parada de 1 Decembrie

Liderul PSD, Liviu Dragnea, participa la festivitatile de 1 Decembrie din Piata Arcului de Triumf desi, cu doua zile in urma, acesta anuntase ca nu va putea fi prezent din motive medicale. Alaturi de el mai sunt si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, premierul Viorica Dancila, ministrul de Interne, Carmen Dan, dar si fostii presedinti Emil Constantinescu si Traian Basescu.

CENTENARUL MARII UNIRI. Presedintele PSD s-a razgandit. Liviu Dragnea participa la Parada Militara

Liviu Dragnea este prezent, sambata, la Parada militara de 1 Decembrie, organizata la Arcul de Triumf din Bucuresti. Anterior, existau informatii potrivit carora liderul PSD ar fi urmat sa nu participe la.

CENTENARUL MARII UNIRI. Liviu Dragnea, mesaj de Ziua Nationala: Doar uniti putem construi un stat drept cu cetatenii sai

Liviu Dragnea, a transmis, sambata, un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei, liderul PSD facand referire la patriotism si obiective comune pentru o tara puternica, bogata si mandra, precum si obiective comune.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )