Libnet.ro
UNICEF

23:15

Procuroare de la Sectia de anchetare a magistratilor, eliberata din functie dupa ce a pierdut un proces cu CSM, care nu acceptase sa o mentina pe post dupa varsta de pensionare

Hotnews Hotnews,
 Procuroare de la Sectia de anchetare a magistratilor, eliberata din functie dupa ce a pierdut un proces cu CSM, care nu acceptase sa o mentina pe post dupa varsta de pensionare

Procuroarea Zarafina Puiu de la Sectia pentru anchetarea magistratilor va fi eliberata din functie, au decis miercuri procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii. Zarafina Puiu fusese mentinuta in functie si dupa implinirea varstei de pensionare, in baza unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, pe care CSM a contestat-o, iar in final procuroarea a pierdut procesul. continuă pe Hotnews

Donald Trump, tot mai aproape de suspendarea din functie. Ce document pregateste Opozitia sa adopte

Membrii democrati din cadrul Camerei Reprezentantilor a Statelor Unite au publicat o rezolutie in care prezinta urmatorii pasi in directia suspendarii din functie a lui Donald Trump,.

OFICIAL! Klaus Iohannis: Judecatori si procurori, ELIBERATI din functie

PresedinteleKlaus Iohannisa semnat, luni, mai multe decrete de eliberare din functie a unor judecatori si procurori. Decret privind eliberarea din functia de judecator la Tribunalul Satu Mare a do.

Verificari la Spitalul de Copii din Iasi, dupa moartea a doi bebelusi

O familie din Suceava va depune plangere penala impotriva Spitalului de Copii Sfanta Maria din Iasi, dupa ce doi gemeni nascuti prematur au murit la unitatea medicala, scrie Mediafax. Cea care trebuia sa ii boteze pe copii sustine ca gemenii au murit din cauza neglijentei cadrelor medicale.

Kovesi, eliberata din functia de procuror la DIICOT Sibiu

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au aprobat, marti, eliberarea din functia de procuror la DIICOT Sibiu a Laurei Codruta Kovesi, dupa numirea in functia de procuror-sef european. Consiliul a decis si sa ii rezerve lui Kovesi postul de la DIICOT Sibiu.

Laura Codruta Kovesi - eliberata din functia de procuror in cadrul DIICOT Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea din functia de procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul teritorial Sibiu a Laurei Codruta Kovesi, ca urmare a numirii sale in functia de procuror-sef european al EPPO, la data de 31 octombrie.

Laura Codruta Kovesi a fost eliberata din functia de procuror in cadrul DIICOT Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea din functia de procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul teritorial.

Kovesi, eliberata din functia de procuror la DIICOT Sibiu

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au aprobat, marti, eliberarea din functia d.

Politistul care si-a dat demisia din Politie dupa 20 de zile de munca, pus sa plateasca despagubiri MAI

George Boran, tanarul politist care a demisionat dupa doar 20 de zile in serviciu, din cauza neregulilor din sistem, va fi obligat sa plateasca despagubiri Ministerului Afacerilor Interne. George a demisionat du.

Regizoarea Carmen Lidia Vidu, pe scena Bozar din Bruxelles: Dupa Colectiv, am simtit ca nu mai pot merge la un director de teatru sa ii spun ca vreau sa montez Shakespeare sau Cehov

A fost un moment in care s-a schimbat ceva in mine, pentru ca a fost pentru prima data cand am iesit in strada. Eu nu sunt un activist, dar in acel moment am simtit ca nu mai pot merge la un director de teatru sa ii spun ca eu vreau sa montez Shakespeare sau Cehov, a marturisit regizoarea Carmen Lidia Vidu pe scena teatrului Bozar din Bruxelles, unde spectacolul sau, Jurnal de Romania. Constanta s-a jucat vineri seara. Spectacolul, care face parte dintr-un proiect nascut dupa incendiul din clubul Colectiv, a ajuns la Bruxelles la 4 ani dupa tragedia care a schimbat complet cariera si viziunea regizoarei.

Alegeri prezidentiale 2019. Google ne spune cine ar castiga alegerile din toamna dupa numarul de cautari

Alexandru Cumpanasu, Viorica Dancila, Theodor Paleologu si Klaus Iohannis sunt in topul cautarilor dupa numele cadidatilor la alegerile prezidentiale pe Google din ultima luna, potrivit unui studiu realizat de agentia de marketing online si SEO TargetWeb.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )