Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorii au audiat sase persoane in dosarul mortii celor doi copii alpinisti. Parintii vor raspunde la intrebari abia dupa inmormantarea fetitei

România Liberă România Liberă,
Procurorii au audiat sase persoane in dosarul mortii celor doi copii alpinisti. Parintii vor raspunde la intrebari abia dupa inmormantarea fetitei

Sase martori au fost audiati, pana acum, in dosarul mortii celor doi copii alpinisti in avalansa de sambata din Muntii Retezat. continuă pe România Liberă

Procurorii au audiat sase persoane in dosarul mortii celor doi copii alpinisti. Dosarul a fost preluat de Parchetul ICCJ. Parintii vor raspunde la intrebari abia dupa inmormantarea fetitei

Sase martori au fost audiati, pana acum, in dosarul mortii celor doi copii alpinisti in avalansa de sambata din Muntii Retezat.

Dosarul privind moartea celor doi alpinisti in avalansa, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, preluat de Parchetul ICCJ

Dosarul in cazul celor doi alpinisti care si-au pierdut viata in urma avalansei produse sambata, in Muntii Retezat, a fost preluat de procurorii Parchetului instantei supreme, potrivit.

Parchetul General preia dosarul mortii jurnalistei de la PRO TV

Parchetul General preia ancheta in dosarul mortii jurnalistei Oana Dicu de la ProTV. Aceasta si-a pierdut viata in urma cu un an intr-un cumplit accident petrecut in zona podului Baneasa, la.

Imagini CUTREMURATOARE de la misiunea de recuperare a celor doi copii MORTI in urma AVALANSEI din Retezat (VIDEO)

Imagini cutremuratoare de la operatiunea de recuperare a cadavrelor celor doi copii care au murit in avalansa din Retezat. Imaginile publicate de salvamontistul Sorin Sanda aduc totodata noi informat.

Avalansa mortala din Retezat: salvatorii montani au preluat trupurile celor doi copii, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi

Salvatorii montani au ajuns, duminica dupa-amiaza, in zona in care se afla trupurile celor doi copii decedati in urma avalansei din Masivul Retezat.

Medici legisti: Copiii alpinisti Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, prinsi intr-o avalansa sambata dupa-amiaza, au murit loviti de pietre. Ei nu ar fi avut casti de protectie. Sase persoane, audiate in dosarul pentru ucidere din culpa

Dor Geta Popescu si Erik Gulasci, cei doi copii minune ai alpinismului romanesc, surprinsi de o avalansa in Muntii Retezat, sambata dupa-amiaza, au murit din cauza unor traumatisme cranio-cerebrale multiple, potrivit medicilor legisti.

Ancheta privind moartea celor doi copii in avalansa din Retezat, preluata de Parchetul General

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a anuntat, marti, ca a preluat, de la Parchetul de pe langa Judecatoria Hateg, dosarul penal care are ca obiect moartea a doi copii in urma avalansei din Muntii Retezat. In acest dosar se fac cercetari pentru ucidere din culpa.

Protectia Copilului anunta verificari in functie de rezultatele anchetei privind moartea celor doi copii in urma avalanselor din Retezat

Salvamontistii hunedoreni considera ca avalansa care a avut loc, sambata, in Retezat, in urma careia doi copii si-au pierdut viata, ar fi fost declansata dintr-o eroare a grupului din care faceau parte si cele doua victime.

Opinia publica, argumente pro si contra in cazul tragediei din Retezat. Moartea celor doi copii ar fi putut fi evitata? Parintii micutilor campioni ar putea fi trasi la raspundere?

In urma tragediei petrecuta ieri pe varful Retezat in urma careia doi copii campioni la ascensioni ale unor varfuri muntoase au murit dupa ce au fost prinsi de o avalanta. Acest eveniment a impartit opinia publica in doua parti: cei care spun ca parintii copiiilor ar fi de vina pentru ca au pornit pe un astel traseu pe o vreme capricioasa, dar si cei care spun ca muntele isi cere un sacrificiu si alpinismul este un sport cu un risc maxim.

Salvamontistii au reluat cautarile celor doi copii alpinisti, Dor Geta Popescu si Eric Gulacsi, morti in avalansa de pe Retezat

O operatiune dificila are loc duminica dimineata inMuntii Retezat, unde s-a produs tragedia de ieri. Salvamontistii au plecat deja de doua ore si jumatate spre locul unde au murit cei doi copii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )