Libnet.ro
UNICEF

19:30

Procurorii CSM: Declaratiile ministrului Tudorel Toader, afirmatii grave la adresa justitiei

Antena3 Antena3,
Procurorii CSM: Declaratiile ministrului Tudorel Toader, afirmatii grave la adresa justitiei

Procurorii CSM reactioneaza la declaratiile lui Tudorel Toader, potrivit carora Ministerul Public s-a indepartat de la rolul constitutional, si precizeaza ca acestea reprezinta afirmatii grave la adresa. continuă pe Antena3

Sectia de procurori a CSM:Declaratiile ministrului Tudorel Toader, afirmatii grave la adresa justitiei

Sectia pentru procurori a Consiliul Superior al Magistraturii a reactionat marti la declaratiile ministrului Justitiei, Tudorel Toader, potrivit caruia Ministerul Public s-a indepartat de rolul de garantare a drepturilor cetatenesti. Procurorii CSM au catalogat aceste declaratii drept afirmatii grave,de natura a pune la indoiala activitatea si credibilitatea Ministerului Public.

CSM l acuza pe Tudorel Toader ca face afirmatii grave la adresa justitiei si pune la ndoiala credibilitatea procurorilor

Procurorii CSM reactioneaza la declaratiile lui Tudorel Toader, potrivit carora Ministerul Public s-a indepartat de la rolul constitutional, si atrag atentia ca acestea reprezinta afirmatii grave la adresa justitiei din Romania.

CSM, acuzatii dure la adresa lui Tudorel Toader: Face afirmatii grave si pune la indoiala credibilitatea procurorilor

Sectia pentru procurori din cadrul CSM vine cu acuzatii dure la adresa ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce acesta a pus sub semnul intrebarii credibilitatea Ministerului Public in contextul razboiului.

Tudorel Toader, declaratie de presa dupa afirmatiile procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, marti, la sosirea la minister, ca la ora 18. 00 va face o declaratie de presa in legatura cu declaratiile procurorului general Augustin Lazar. Luni, Toader.

Augustin Lazar demasca manipularea lui Tudorel Toader

Conflictul dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar, intensificat dupa decizia ministrului justitiei de a demara evaluarea activitatii manageriale a procurorului general, a ajuns, ieri, la faza declaratiilor. La prima ora a diminetii, ministrul de resort a tinut sa precizeze ca nu are nimic personal cu Augustin Lazar, dar ca protocoalele semnate de acesta cu Serviciul Roman de Informatii sunt nefiresti. Tudorel Toader a declarat: Decizia de demarare a procedurii de evaluare a procurorului general nu a venit nici din senin, nici circumstantial. Am observat de-a lungul timpului cum Ministerul Public s-a indepartat treptat, treptat de la rolul constitutional. Eu am observat cum activitatea Ministerului Public s-a indepartat progresiv de la rolul de garantare a drepturilor si libertatilor omului. ) Sunt nefiresti aceste protocoale. Avem o Constitutie, avem legile, Codul de procedura penala, avem stiinta de carte. Este suficient sa le interpretam, sa le aplicam corect.

Reactia lui Augustin Lazar dupa anuntul lui Tudorel Toader privind evaluarea sa: Tema protocoalelor este una falsa. Un nou atac la adresa Ministerului Public, ntr-o perioada n care sunt n curs de solutionare dosare cu miza esentiala pentru societate, pre

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a transmis sambata o reactie la anuntul facut in cursul diminetii de ministrul Justitiei Tudorel Toader, ca va incepe evaluarea activitatii manageriale a sefului Parchetului General, invocand ca motiv protocoalele incheiate cu SRI. Lazar spune ca toate aspectele de interes privind tema protocoalelor au fost aduse la cunostinta atat CSM-ului, cat si Ministerului de Justitie, si anunta ca saptamana viitoare va face publica corespondenta avuta cu aceste institutii. Opinia publica va putea constata ca tema protocoalelor este una falsa, mai spune procurorul general, acuzand ca reiterarea consecventa in spatiul public a dezbaterii pe tema acestor protocoale reprezinta in mod evident un nou atac la adresa Ministerului Public intr-o perioada in care sunt in curs de solutionare dosare cu o miza esentiala pentru societate, respectiv Dosarul Revolutiei din decembrie 1989 si Dosarul evenimentelor violente din 10/11 august 2018.

USR va depune motiune mpotriva lui Tudorel Toader, cel mai detestabil ministru al Justitiei de la ministrii din timpul dictaturii comuniste ncoace

Uniunea Salvati Romania va depune o motiune simpla impotriva lui Tudorel Toader in prima zi a sesiunii parlamentare, argumentand ca ministrul Justitiei a devenit un instrument obedient al lui Tariceanu si Dragnea si pune in pericol stabilitatea si independenta sistemului de Justitie.

Procurorul General luat in colimator de Tudorel Toader

Ministrul de Justitie, Tudorel Toader, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca a initiat procedura de evaluare a activitatii manageriale depusa de Augustin Lazar in frunctia de Procuror General. Miscarea ministrului de resort a venit imediat dupa ce consilierul de stat Darius Valcov a publicat pe pagina sa de facebook un protocol secret incheiat intre Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si Serviciul Roman de Informatii, in anul 2016, act semnat de Augustin Lazar - in calitate de procuror general si Eduard Hellvig, directorul SRI.

Tudorel Toader ii raspunde lui Augustin Lazar: Va fi revocat procurorul general? (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca marti va oferi un raspuns acuzatiilor facute de procurorul general Augustin Lazar. La sosirea la Ministerul Justitiei, Tudorel Toader a precizat ca va sustine.

Augustin Lazar iese la atac: Tudorel Toader a mintit pe Facebook. Documentele nu mint! (VIDEO)

Razboi deschis intre procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader! Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de evaluarea a activitatii manageriale a procurorului general aducand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )