Libnet.ro
UNICEF

10:45

Procurorii CSM, reactie dupa declaratiile despre condamnarea lui Dragnea: Afirmatii grave la adresa justitiei

Antena3 Antena3,
Procurorii CSM, reactie dupa declaratiile despre condamnarea lui Dragnea: Afirmatii grave la adresa justitiei

Membrii Sectiei pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) considera ca afirmatiile recente ale reprezentantilor clasei politice sunt de natura sa afecteze independenta si credibilitatea ju. continuă pe Antena3

Procurorii CSM, reactie dupa declaratiile despre condamnarea lui Dragnea: Afirmatii grave la adresa justitiei

Sectia pentru procurori a CSM catalogheaza drept afirmatii grave la adresa justitiei declaratiile din spatiul public prin care s-a conturat imaginea unui sistem judiciar care nu este independent si a unor judecatori care isi desfasoara in mod discretionar activitatea, la comanda politica.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

Premiera in Romania: Curtea Suprema vorbeste despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Premiera in Romania: Curtea Suprema vorbeste despre condamnarea lui Liviu Dragnea. intr-un comunicat, Instanta Suprema scrie ca judecatorii sunt singurii in masura sa se pronunte asupra temeiniciei.

Gabriela Firea, prima reactie dupa sentinta primita de Dragnea

Gabriela Firea a transmis joi seara o prima reactie, dupa sentintele date de magistratii iCCJ in dosarul lui Liviu Dragnea - DGASPC Teleorman. Partidul trece prin momente dificile. Asa cum am facut si.

INTERVENTIA CSM, ceruta dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: Un judecator denunta comentariile premierului

Judecatorul Cristi Danilet cere interventia CSM dupa comentariile ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, si premieruluiRomaniei, Viorica Dancila, in urma deciziei de condamnare a lui Liviu.

Premierul Dancila, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Legea este inca sub influenta arbitrariului!

A aparut si prima reactie a premierul Viorica Dancila dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Aceasta afirma ca.

PRESA INTERNATIONALA, despre condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare: O lovitura puternica la adresa ambitiilor liderului PSD de a ramane stapanul jocului pe scena politica

Este o solutie inexplicabila si poate fi considerata o decizie gresita. Sunt primele declaratii ale avocatului lui Liviu Dragnea dupa ce ce seful PSD a fost condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare cu.

Ministrul Justitiei, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Judecatorii nu au tinut cont de decizia CCR. Nu ma pronunt asupra demisiei sale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat vineri ca judecatorii care au pronuntat condamnarea, in prima instanta a lui Liviu Dragnea, nu ar fi tinut cont de o decizie a Curtii Constitutionale, informeaza.

iCCJ, reactie dupa mesajele lui Dancila si Carmen Dan: Ne indoim de sinceritatea indemnului la cumpatare

Inalta Curte reactioneaza dupa mesajele de sustinere pentru Liviu Dragnea in urma condamnarii acestuia la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in prima instanta. Printre cele care si-.

Mircea Badea, reactie dupa agresarea lui Nicolae Bacalbasa: Javrele care imping batrani din spate suspina dupa virginal

Javrele care imping batrani din spate suspina dupa virginal si spun suav:Nu vrem sa traim in Rusia lui Putin sau in Turcia lui Erdogan. Bai, javrelor naziste, nici noi nu vrem sa traim in Germania lui Hitler sau in It.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )