Libnet.ro
UNICEF

15:00

PROCURORII au dat lovitura! Descinderi de ultim moment! Mai multe persoane au fost retinute

B1 B1,
PROCURORII au dat lovitura! Descinderi de ultim moment! Mai multe persoane au fost retinute

Un numar de 11 persoane au fost retinute de politistii din Mures, in urma unor perchezitii la persoane banuite ca au deturnat licitatii publice, prin infiintarea unor firme avand ca obiect de activitate. continuă pe B1

FOTO VIDEO Prima zapada importanta a adus o avalansa de accidente n Moldova. Ninsoarea a afectat mai multe drumuri nationale

Prima zapada din sezon a facut ravagii in Moldova, afectand mai multe drumuri nationale. Mai multe TIR-uri au deraiat, iar masini de mici dimensiuni au cazut in rape. Si transportul in comun a fost afectat in unele municipii, iar in Iasi mai multe tramvaie s-au defectat iar un vagon a deraiat. De asemenea, unele localitati din Neamt au ramas fara energie electrica.

Romania, tara cu cele mai multe WC-uri in curte

Romania este pe primul loc in topul tarilor din Europa cu cele mai multe wc-uri in curte, o arata ultimele date publicate de Eurostat. in acelasi clasament pe locul doi se afla Bulgaria, iar pe locul trei.

Primele zapezi au creat probleme pe soselele de munte. Utilajele au iesit pe mai multe drumuri judetene

Ninsorile s-au asternut peste statiunile montane Straja, Parang si Rausor Retezat. A fost necesara interventia utilajelor de deszapezire pe mai multe sosele.

VESTE SOC in Romania! A facut un NOU STOP CARDIAC si A MURIT! Detalii de ULTIM MOMENT

Romeo Talmaciu, unul dintre cei mai iubiti profesori de muzica din Vaslui, a incetat din viata, joi dimineata. Din pacate, Talmaciu s-a stins la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui. Se pare ca pe 9 noiembrie.

Romania conduce detasat in topul Eurostat al tarilor cu cele mai multe WC-uri in fundul curtii

Aproximativ o treime din locuintele din Romania au WC-ul in afara casei, ceea ce ne plaseaza pe un rusinos ultim loc in Europa la capitolul toaletelor moderne. Locul doi este ocupat de Bulgaria, iar locul trei de Lituania. La extrema cealalta, clasamentul este ocupat de Luxemburg.

Hotii care au dat lovitura la un Fan Courier din Prahova furau si in Franta si erau specializati in metoda Mos Craciun

La judecatoria Ploiesti incepe procesul pe fond in dosarul celui mai mare jaf petrecut in Prahova in ultimii zece ani. Suspectii in acest caz sunt acuzati ca au furat peste 300 de milioane de lei, dar si aparatura electronica din sediul Fan Courier din comuna prahoveana Paulesti.

Alexander Zverev cel Mare, nvingator la Turneul Campionilor la 21 de ani si 212 zile - Comparatie cu Big Four la aceeasi vrsta: Mai multe titluri ATP dect magicianul Roger Federer

Alexander Zverev a castigat Turneul Campionilor la 21 de ani si 212 zile. A fost al 10-lea titlu al carierei pentru sportivul german acesta este insa trofeul cel mai important de pana acum pentru Sascha). Unde se situau jucatorii din Big Four la aceeasi varsta? Recordman al trofeelor de Grand Slam 20), Roger Federer avea doar 6 titluri trecute in CV, mai putine decat Nadal, Djokovic, Zverev si Murray.

Avertizare de vreme severa pana miercuri dimineata! Ninsori si viscol in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie e emis, marti, o informare de vreme rea care valabila pana miercuri, la ora 10. Se vor semnala precipitatii moderate cantitativ, mai ales sub forma de.

ALERTA METEO: La cat va ajunge stratul de zapada in Romania in aceasta saptamana! Mai multe judete sunt in pericol!

Meteorologii anunta, pentru saptamana 19-25, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ. Cele mai mari ninsori din sudul tarii, in luna noiembrie, din ul.

Indicatori negri pentru economia Vrancei. in anul 2018 au fost inchise mai multe firme decat au aparut altele noi

Guvernantii ne asigura ca economia Romaniei duduie, ca exista cea mai mare crestere economica din Europa, lucruri care nu sunt insa valabile si in Vrancea.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )