Libnet.ro
UNICEF

09:45

Procurorii DIICOT ii cer presedintelui Iohannis sa respinga numirea lui Felix Banila la conducerea Directiei

Adevărul Adevărul,
Procurorii DIICOT ii cer presedintelui Iohannis sa respinga numirea lui Felix Banila la conducerea Directiei

Procurorii DIICOT au decis, luni, in Adunarea Generala, sa ii trimita presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care sa ii ceara sa respinga propunerea ministrului Justitiei de numire a procurorului Felix Banila la conducerea DIICOT, potrivit unor surse din randul procurorilor. continuă pe Adevărul

Procurorii DIICOT i cer presedintelui sa nu-l numeasca pe Felix Banila la conducerea Directiei

Procurorii DIICOT au decis, luni, in Adunarea Generala, sa ii trimita presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare in care sa ii solicite respingerea propunerii ministrului Justitiei de numire a lui Felix Banila la conducerea Directiei, potrivit unor surse judiciare citate de agentia Mediafax.

Procurorii DIICOT ii cer lui Iohannis sa respinga numirea lui Felix Banila ca procuror-sef: Aspiratiile candidatului sunt cu mult peste masura cunostintelor sale

Procurorii DIICOT au decis luni in Adunarea Generala sa ii trimita un memoriu presedintelui Klaus Iohannis in care sa ii ceara sa nu accepte numirea lui Felix Banila in fruntea institutiei. Aceasta.

Tariceanu, declaratie-surpriza despre suspendarea presedintelui Iohannis

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat vineri ca nu a discutat nici cu liderii PSD, nici cu presedintele acestui partid, Liviu Dragnea, despre o eventuala suspendare a presedintelui Klaus.

Ambasadorul Romaniei in Germania, despre suspendarea presedintelui Iohannis: MODIFICARI SEVERE au si vor avea EFECTE

Ambasadorul Romaniei in Germania, Emil Hurezeanu, reactioneaza la ideea suspendarii presedintelui Klaus Iohannis si spune ca o asemenea actiune ar insemna o modificare severa care ar duce la fragilizarea.

Kelemen Hunor se delimiteaza de PSD: Suspendarea presedintelui Iohannis ar fi CEA MAI MARE GRESEALA politica

Liderul UDMR Kelemen Hunor refuza sa intre in hora PSD privind suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El spune ca nu exista motive pentru demararea procedurilor de suspendare a sefului statului, aratandu-se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )