Libnet.ro
UNICEF

12:15

Procurorii din Franta cer opt ani de inchisoare pentru romanii care isi invatau copiii sa fure

Antena3 Antena3,
Procurorii din Franta cer opt ani de inchisoare pentru romanii care isi invatau copiii sa fure

Procurorul Republicii de la Meaux Seine-et-Marne) a cerut, miercuri, opt ani de inchisoare cu executarea impotriva unei familii de romi romani care isi invataucopiii sa fure de la. continuă pe Antena3

Procuratura franceza cere pana la opt ani de inchisoare impotriva unui cuplu de cetateni romani ce-si obliga copiii sa fure

Opt ani de inchisoare cu executarea a cerut miercuri procurorul Republicii de la Meaux Seine-et-Marne) impotriva unui cuplu de romi romani care isi educa copiii sa fure de la turisti in apropierea Disneyland Paris si care nu ezita sa le aplice corectii atunci cand acestia nu aduceau suficienti bani, relateaza AFP.

Procuratura franceza cere pana la opt ani de inchisoare impotriva cuplului rom Tinca-Imandita/ Isi dresau copiii sa fure. Ei nu fac copii, ei fac masini de bani

Opt ani de inchisoare cu executarea a cerut miercuri procurorul Republicii de la Meaux Seine-et-Marne) impotriva unui cuplu de romi romani care isi dresa copiii sa fure de la turisti in apropierea Disneyland Paris si care nu ezita sa le aplice corectii atunci cand acestia nu aduceau suficienti bani, relateaza news. ro care citeaza AFP.

India: Un influent guru a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru viol

Influentul guru indian Gurmeet Ram Rahim Singh a fost condamnat luni la zece ani de inchisoare pentru viol, la cateva zile dupa ce violentele declansate de partizanii sai s-au sodat cu 38 de morti, scrie AFP.

UPDATE India: Un influent guru a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru viol

Influentul guru indian Gurmeet Ram Rahim Singh a fost condamnat luni la zece ani de inchisoare pentru viol, la cateva zile dupa ce violentele declansate de partizanii sai s-au sodat cu 38 de morti, scrie AFP.

Imagini infioratoare la o corida din Franta! Un activist care a sarit in arena pentru a protesta, ranit grav de un taur (VIDEO)

Imagini infioratoare la un spectacol de corida din sudul Frantei. Doi activisti care lupta pentru drepturile animalelor au sarit intr-o arena din Carcassone. Unul dintre tauri s-a napustit asupra.

Un clan de romi, in fata instantei din Franta. in total, ei au furat din buzunarele turistilor de la Disneyland un milion de euro

Sapte femei si cinci barbati, dintre care zece sunt membri ai aceleiasi familii de romi din Romania, urmeaza sa apara in fata instantei din Franta, in cadrul unui proces privind implicarea i.

INSECTICID MORTAL introdus in ouale din Franta. Comisia Europeana a demarat o ancheta

In Franta s-a demarat o ancheta cu privire la introducerea unui nou insecticid mortal in ouale pe care le produce Chickfriend. Este vorba despre amitraz cautat in prezent, in oua, in Fr.

Dupa 30 de ani! Filmarile pentru Morometii 2 incep in septembrie: cu o distributie INCREDIBILA. Cine e noul MOROMETE al natiei?

Una dintre cele mai iubite si cunoscute ecranizari din istoria cinematografiei romanesti, Morometii, va avea parte de o continuare, la 30 de ani de la lansarea filmului regizat de Stere Gulea,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )