Libnet.ro
UNICEF

18:30

Procurorii DNA au clasat dosarul votului din diaspora, la alegerile din 2014

Adevărul Adevărul,
Procurorii DNA au clasat dosarul votului din diaspora, la alegerile din 2014

Procurorii DNA au clasat, pe 15 noiembrie, dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora, la baza deciziei fiind refuzul Parlamentului de a incuviinta urmarirea penala a lui Titus Corlatean, cel care la vremea aceea era ministru al Afacerilor Externe, si decizia CCR in cazul anchetarii OUG 13. continuă pe Adevărul

DNA a clasat dosarul Diaspora. Motivul: Urmarirea penala a lui Titus Corlatean nu a putut fi nceputa, n lipsa avizului Senatului

Procurorii DNA au clasat dosarul penal in care anchetau impiedicarea romanilor din diaspora sa voteze la alegerile prezidentiale din 2014. Printre motive se numara refuzul Senatului de a aviza inceperea urmaririi penale impotriva lui Titus Corlatean, la acel moment ministru de Externe si parlamentar PSD. DNA ceruse ca Titus Corlatean sa fie urmarit penal pentru abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii drepturilor electorale.

DNA inchide dosarul lui Titus Corlatean

Procurorii DNA au clasat dosarul privind votul din diaspora la alegerile prezidentiale din 2014, in care cerusera incuviintarea urmaririi penale a fostului ministru de Externe Titus Corlatean.

Dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora, CLASAT de DNA. Vezi motivarea

Procurorii DNA au clasat dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora. La baza deciziei sta refuzul Parlamentului de a incuviinta urmarirea penala a luiTitus Corlatean, cel care la v.

Theresa May a facut ANUNTUL: Cand va fi supus votului din Parlament acordul privind Brexitul. Dezbaterile vor dura 5 zile!

Acordul privind Brexitul va fi supus votului in Parlamentul britanic pe 11 decembrie, conform unei copii a programului postata pe Twitter de un reporter al publicatiei Business Insider. in programul trimis catre.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )