Libnet.ro
UNICEF

19:30

Procurorii DNA Suceava au ridicat sume de bani si bunuri in valoare de peste un milion de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii DNA Suceava au ridicat sume de bani si bunuri in valoare de peste un milion de euro

Procurorii DNA Suceava au ridicat, in urma celor 67 de perchezitii facute joi in Capitala si in cinci judete sume de bani si bunuri bijuterii, ceasuri si autoturisme de lux) in valoare de peste un milion de euro. in cele trei dosare, mai multe persoane, intre care functionari publici, politisti, instructori auto si angajati ai RAR, sunt suspectate ca au constituit o grupare pentru a obtine bani din sustinerea si promovarea examenelor practice pentru obtinerea permiselor de conducere si inmatricularea autoturismelor, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Perchezitii la Serviciul Permise Suceava: DNA a ridicat sume de bani si bunuri de peste 1 milion de euro, inclusiv 8 masini de lux (FOTO)

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a transmis, joi, in urma finalizarii perchezitiilor efectuate de catre procurori la Suceava, ca au fost ridicate sume de bani si bunuri in valoare de peste 1.

O noua fabrica de permise descoperita de procurorii DNA: 67 de perchezitii in Bucuresti si in alte 5 judete. Este verificat modul in care au fost obtinute mai multe permise auto

Procurorii DNA au dispus efectuarea a 67 de perchezitii joi dimineata in Bucuresti si in judetele Suceava, Bistrita Nasaud, Botosani, Neamt si Bacau, in trei cauze cu infractiuni de coruptie,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )