Libnet.ro
UNICEF

10:45

Procurorii perchezitioneaza doua notariate, in dosarul privind retrocedarea satului Nadas.

România Liberă România Liberă,
Procurorii perchezitioneaza doua notariate, in dosarul privind retrocedarea satului Nadas.

Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la doua cabinete notariale din Arad si la un ocol silvic din satul aradean Nadas, care apartine familiei Colteu, cea care a castigat in instanta 8. 700 de hectare de teren, transmite Mediafax. Citeste si: Justitia aradeana a reinventat iobagia Actiunea anchetatorilor este coordonata de DNA - Serviciul teritorial Timisoara. Conform unor surse judiciare, procurorii anticoruptie din Timisoara au suspiciuni cu privire la un dosar in care se . continuă pe România Liberă

UPDATE Arad: Perchezitii DNA la doua notariate, in dosarul privind retrocedarile satului Nadas. Anchetatorii pun sechestru pe toate terenurile retrocedate familiei Colteu

Procurorii DNA fac perchezitii, marti dimineata, la doua cabinete notariale din Arad si la un ocol silvic din satul aradean Nadas care apartine familiei Colteu, cea care a castigat in instanta 8. 700 de hectare de teren, aproape tot extravilanul satului. Anchetatorii vor pune sechestru asigurator pe toate bunurile familiei Colteu, inclusiv pe conturi, dar si pe terenurile retrocedate, afirma surse judiciare, informeaza Mediafax. UPDATE DNA: prejudiciul estimat este de peste 20 milioane euro si 296. 000 lei.

Descinderi DNA la notariatele din Arad, privind retrocedarea satului Nadas

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a efectuat, in aceasta dimineata, perchezitii la mai multe notariate din Arad, procurorii facand verificari in dosarul retrocedarii satului Nadas catre persoane ce se pretind a fi urmasi ai familiei de grofi conti) Grosz, scriu surse din presa.

Descinderi DNA la notariatele din Arad, privind retrocedarea satului Nadas

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a efectuat, in aceasta dimineata, perchezitii la mai multe notariate din Arad, procurorii facand verificari in dosarul retrocedarii satului Nadas catre persoane ce se pretind a fi urmasi ai familiei de grofi conti) Grosz, scriu surse din presa. --- * Update 10:35 DNA: Prejudiciul depaseste 21 de milioane de euro.

Perchezitii DNA la doua notariate din Arad: Ancheta, realizata in dosarul privind retrocedarile satului Nadas

Procurorii DNATimisoara efectueaza, marti dimineata perchezitii la doua cabinete notariale din Arad si la un ocol silvic din satul Nadas, care apartine familiei Colteu. Procurorii au suspiciuni privind.

Curtea Suprema, asteptata sa dea sentinta in dosarul privind fraudarea examenelor pentru functii de procurori sefi

Magistratii Curtii Supreme ar putea lua luni o decizie in dosarul privind examenele trucate pentru functiile de procuror sef, in care fostul procuror general adjunct al Romaniei Gabriela Ghita ar fi pus la dispozitia unui coleg informatii strict confidentiale, continand o parte din subiectele pentru examenul in cauza, pentru ca acesta sa le furnizeze altui procuror, Sterian Guli.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )