Libnet.ro
UNICEF

07:00

Procurorii si politistii cer sprijin pentru identificarea unuia dintre agresorii jandarmilor

Hotnews Hotnews,
 Procurorii si politistii cer sprijin pentru identificarea unuia dintre agresorii jandarmilor

Procurorii si politistii solicita ajutorul cetatenilor pentru a identifica unul dintre barbatii care i-ar fi lovit pe cei doi jandarmi la mitingul de vineri din Piata Victoriei, toti cei care il recunosc fiind rugati sa anunte politia, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Cine sunt cei doi barbati retinuti pentru ultraj si tulburarea ordinii publice, la mitigul de vineri din Piata Victoriei / Ei au fost arestati pentru 30 de zile

Cei doi barbati retinuti sub acuzatiile de ultraj si tulburarea linistii publice, Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai, urmeaza sa ajunga, duminica dupa-amiaza, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax. UPDATE: Instanta a dispus arestarea pentru 30 de zile a celor doi. Procurorii si politistii cer sprijin pentru identificarea unuia dintre agresorii jandarmilor.

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

Mobilizare dupa violentele din Piata Victoriei: Se face apel pentru identificarea jandarmilor in civil care ar fi coordonat represiunea de la protestul diasporei (FOTO)

Parchetul Militar face apel la protestatarii raniti sa mearga sa ofere informatii despre incidentele violente. Asta dupa ce sambata procurorii anuntau ca au deschis un dosar penal in care ancheteaza.

Politia Capitalei, apel pentru identificarea unui barbat implicat in agresarea a doi jandarmi in Piata Victoriei (FOTO)

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au prezentat fotografii si fac apel la populatie sa ajute la identificarea unui barbat implicat in agresarea a doi jandarmi la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )