Libnet.ro
UNICEF

05:15

Procurorii sud-coreeni vor o pedeapsa mai mare pentru mostenitorul imperiului Samsung

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorii sud-coreeni vor o pedeapsa mai mare pentru mostenitorul imperiului Samsung

Parchetul sud-coreean a facut marti recurs la o decizie anterioara a unui tribunal din Seul care l-a condamnat la cinci ani de inchisoare pe vicepresedintele grupului Samsung Electronics, Lee Jae-yong, pentru rolul sau intr-un scandal de coruptie, apreciind ca prin aceasta decizie tribunalul a dat dovada de clementa fata de mostenitorul imperiului Samsung, informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Germani, Franta si Italia vor un rol mai mare pentru Bruxelles in stoparea achizitiilor companiilor strategice europene din partea Chinei

Germani, Franta si Italia vor ca Bruxelles-ul sa joace un rol mai mare in protejarea companiilor strategice europene fata de ceea ce ei considera a fi achizitii motivate politic din partea Chinei, informeaza Politico.

Germania, Franta si Italia vor un rol mai mare pentru Bruxelles in stoparea achizitiilor companiilor strategice europene din partea Chinei

Germania, Franta si Italia vor ca Bruxelles-ul sa joace un rol mai mare in protejarea companiilor strategice europene fata de ceea ce ei considera a fi achizitii motivate politic din partea Chinei, informeaza Politico.

Banca centrala a Rusiei preia cea mai mare banca privata a tarii

Banca centrala a Rusiei a declarat ca intentioneaza sa utilizeze fonduri proprii pentru a deveni investitor major al Otkritie, potrivit CNBC. Otkritie este cel mai mare creditor privat al tarii si respectiv a saptea cea mai mare banca a tarii, dupa active, conform datelor din trimestrul al doilea furnizate de Interfax.

China creeaza cea mai mare companie de energie din lume

Guvernul presedintelui Xi Jinping a aprobat miercuri fuziunea grupului Shenhua Group Corp. , cel mai mare miner de carbune din China, cu China Guodian Corp. , printre cele mai mari generatoare de energie, contolat de comisia de stat pentru supravegherea si administrarea activelor.

Numar record de inscrieri la cel mai mare concurs de start-up-uri din sectorul energetic

Peste 100 de start-up-uri si-au manifestat interesul pentru a participa la PowerUp! By InnoEnergy cea mai mare competitie din Europa Centrala pentru start-up-uri care dezvolta solutii din sectorul energetic. Conditiile de inscriere la acest.

Liviu Dragnea despre criticile aduse de Iohannis proiectelor de modificare a legilor justitiei: Cred ca cea mai mare suparare a fost propunerea cu privire la numirea procurorilor sefi. Catre protestatari: Sa asteptam, sa avem dezbateri. De ce atata patim

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, intrebat de Radu Tudor de ce crede ca a spus presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca propunerile de modificare a legilor justitiei sunt un atac la statul de drept si submineaza lupta anticorputie, ca partea ce a produs mai mare suparare a fost numirea procurorilor sefi de catre CSM, la propunerea MJ. Totodata, Liviu Dragnea le-a transmis protestatarilor sa astepte, pentru a putea exista dezbateri asezate, pentru ca in momentul de fata pana si simpla propunere genereaza atacuri si critici.

Cel mai mare laser in domeniul razelor X din lume, European XFEL, va fi inaugurat vineri

Cel mai mare laser in domeniul razelor X din lume, European XFEL, va fi inaugurat vineri in Germania si va permite cercetatorilor sa scruteze mai profund secretele materiei la scara atomica, cu posibile avansuri in biologie si medicina, scrie AFP.

A doua cea mai mare banca din UE isi deschide sucursala in Romania

Cea mai mare banca din Franta si a doua din Uniunea Europeana, dupa HSBC, isi va deschide sucursala in Romania pana la sfarsitul trimestrului intai al anului.

Cea mai mare banca privata din Rusia va fi preluata de Banca Centrala

Banca Centrala a Rusiei a lansat marti una dintre cele mai mari operatiuni de salvare a unei institutii bancare din istoria sa, anuntand ca va prelua banca privata Otkritie. Cea mai mare banca privata din.

O companie ceha, cel mai mare producator de energie din Germania de Est

Cel mai mare consumator de carbune din Uniunea Europeana este Germania, dar si cel mai mare importator al acestui combustibil. Chiar si asa, Germania trece printr-o reforma energetica in care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )