Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul de caz din dosarul Hosu pleaca din DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorul de caz din dosarul Hosu pleaca din DNA

Procurorul care a instrumentat dosarul penal in care este implicat Dan Hosu, sotul Giorgianei Hosu - sefa DIICOT, pleaca din Directia Nationala Anticoruptie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, ieri, incetarea activitatii la DNA a procurorului Marian Gherman, incepand cu data de 14. 2020 si revenirea acestuia la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti unitate de parchet de unde provine), incepand cu aceeasi data. Marian Gherman este procurorul de caz in dosarul Carpatica in care este judecat politistul Dan Hosu. continuă pe Ziarul Bursa

Procurorul de caz din dosarul Hosu pleaca din DNA

Procurorul care a instrumentat dosarul penal in care este implicat Dan Hosu, sotul Giorgianei Hosu - sefa DIICOT, pleaca din Directia Nationala Anticoruptie. Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, astazi, incetarea activitatii la DNA a procurorului Marian Gherman, incepand cu data de 14. 2020 si revenirea acestuia la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti unitate de parchet de unde provine), incepand cu aceeasi data. Marian Gherman este procurorul de caz in dosarul Carpatica in care este judecat politistul Dan Hosu.

Marian Gherman, procurorul de caz in dosarul Dan Hosu, cere incetarea activitatii in DNA

Marian Gherman, procurorul de caz in dosarul Dan Hosu, sotul sefei DIICOT Giorgiana Hosu, cere incetarea activitatii sale in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie.

Emisiunea Visuri la Cheie, LIVE, pe PRO TV. Primul caz din noul sezon a impresionat o tara intreaga

Miercuri 9 septembrie, la ora 20. 30, a debutat al 7-lea sezon al emisiunii Visuri la Cheie, de la Pro TV. Show-ul este unul extrem de emotionant si le aduce romanilor care il urmaresc, inspiratie, bucurie, lacrimi de fericire si motive sa creada, ca datorita oamenilor, dorintele pot deveni realitate. Cazul care a impresionat o tara .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )