Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul general Augustin Lazar discuta marti cu sefii Parchetelor pe tema modificarilor la legile justitiei

Adevărul Adevărul,
Procurorul general Augustin Lazar discuta marti cu sefii Parchetelor pe tema modificarilor la legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar se va intalni, marti, cu procurorii sefi ai Parchetelor de pe langa Curtile de Apel din tara, pentru a discuta despre proiectul de modificare a legilor justitiei anuntat de ministrul Tudorel Toader. continuă pe Adevărul

Procurorul general Augustin Lazar discuta astazi cu sefii Parchetelor pe tema modificarilor la legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar se va intalni, marti, cu procurorii sefi ai Parchetelor de pe langa Curtile de Apel din tara, pentru a discuta despre proiectul de modificare a legilor justitiei anuntat de ministrul Tudorel Toader, potrivit news. ro.

Procurorul general Augustin Lazar discuta astazi cu sefii Parchetelor pe tema modificarilor la legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar se va intalni, marti, cu procurorii sefi ai Parchetelor de pe langa Curtile de Apel din tara, pentru a discuta despre proiectul de modificare a legilor justitiei anuntat de ministrul Tudorel Toader.

ZIUA CEA MAI JUSTA: Procurorul general Augustin Lazar se intalneste marti cu sefii Parchetelor, pentru discutii pe tema modificarilor la legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar se intalneste, marti, cu procurorii sefi ai Parchetelor de pe langa Curtile de Apel din tara, pentru a discuta despre proiectul de modificare a legilor.

Augustin Lazar dupa intalnirea cu sefii Parchetelor din tara: Propunerile de modificare a legilor justitiei afecteaza independenta justitiei. / Propunerea privind infiintarea unei directii care sa ancheteze magistratii, facuta vadit de cineva din afara s

Ca o concluzie a dezbaterilor care au avut loc in adunarile procurorilor, putem spune ca avem un mesaj coerent in sensul ca procurorii nu si-au insusit propunerile de modificare a legilor justitiei - n. red. ) prezentate de ministrul Justitiei. Nu si le-au insusit pentru ca ele afecteaza indepenta justitiei, a declarat procurorul general Augustin Lazar marti, dupa intalnirea cu sefii Parchetelor din tara si cu procurorii sefi ai DNA si DIICOT, care a avut ca tema propunerile de modificare a legilor justitiei, prezentate saptamana trecuta de ministrul Tudorel Toader. Referitor la propunerea de infiintare a unei directii speciale in cadrul Ministerului Public care sa ancheteze magistratii, Augustin Lazar spune ca Cred ca aceasta propunere este facuta de cineva care vine din afara sistemului, este vadit, cineva care vrea sa ia aceasta atributie de la DNA.

Augustin Lazar dupa intalnirea cu sefii Parchetelor din tara: Propunerile de modificare a legilor justitiei afecteaza si lezeaza independenta justitiei. / Propunerea privind infiintarea unei directii care sa ancheteze magistratii, facuta vadit de cineva

Ca o concluzie a dezbaterilor care au avut loc in adunarile procurorilor, putem spune ca avem un mesaj coerent in sensul ca procurorii nu si-au insusit propunerile de modificare a legilor justitiei - n. red. ) prezentate de ministrul Justitiei. Nu si le-au insusit pentru ca ele afecteaza si lezeaza indepenta justitiei, a declarat procurorul general Augustin Lazar marti, dupa intalnirea cu sefii Parchetelor din tara si cu procurorii sefi ai DNA si DIICOT, care a avut ca tema propunerile de modificare a legilor justitiei, prezentate saptamana trecuta de ministrul Tudorel Toader. Referitor la propunerea de infiintare a unei directii speciale in cadrul Ministerului Public care sa ancheteze magistratii, Augustin Lazar spune ca Cred ca aceasta propunere este facuta de cineva care vine din afara sistemului, este vadit, cineva care vrea sa ia aceasta atributie de la DNA.

UPDATE Comisia de ancheta pentru alegerile din 2009: Ministrul Toader isi va exercita rolul de mediator intr-o intalnire cu procurorul general/ Augustin Lazar spune ca nu stie de o asemenea intalnire

Biroul Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009, procurorul general Augustin Lazar si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in calitate de mediator, vor avea o intalnire in cursul acestei saptamani pe tema dosarului clasat referitor la scrutinul prezidential din 2009, a anuntat presedintele Comisiei parlamentare, deputatul Oana Florea, potrivit Agerpres. 35: Ministerul Public, pe contul de Facebook, spune ca procurorul general nu are cunostinta de vreo intalnire: Procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, domnul Augustin Lazar, nu are cunostinta despre o asemenea intalnire la Ministerul Justitiei si cu atat mai putin despre obiectul acesteia. Mentionam insa faptul ca procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie isi exprima disponibilitatea pentru dialog in conformitate cu atributiile specifice functiei si dispozitiilor legale in vigoare.

Procurorul general discuta astazi cu sefii Parchetelor pe tema modificarilor la legile justitiei

Procurorul general Augustin Lazar se va intalni, marti, cu procurorii sefi ai Parchetelor de pe langa Curtile de Apel din tara, pentru a discuta despre proiectul de modificare a legilor justitiei anuntat de ministrul Tudorel Toader, potrivit surselor din presa.

Unele idei din legile justitiei ar afecta mersul justitiei daca ar fi puse in aplicare

Procurorul general Augustin Lazar a precizat, marti, inainte de intalnirea cu procurorii sefi ai Parchetelor de pe langa curtile de apel din tara, ca este necesara o analiza a modificarilor propuse de ministrul Tudorel Toader la legile justitiei, deoarece unele dintre ele, daca ar fi puse in aplicare, ar afecta mersul justitiei, potrivit surselor din presa.

Procurorul general ataca modificarile aduse legilor Justitiei: Unele idei vor afecta mersul justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a precizat, marti, inainte de intalnirea cu procurorii sefi ai Parchetelor de pe langa Curtile de Apel din tara, ca este necesara o analiza a.

Procurorul general: Procurorii nu si-au insusit propunerile de modificare a legilor justitiei prezentate pentru ca afecteaza independenta justitiei

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, marti, dupa intalnirea cu reprezentanti ai procurorilor din tara, ca acestia nu si-au insusit propunerile de modificare a legilor justitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )