Libnet.ro
UNICEF

17:00

Procurorul general Augustin Lazar se va intalni, vineri, cu delegatia Comisiei de la Venetia

Antena3 Antena3,
Procurorul general Augustin Lazar se va intalni, vineri, cu delegatia Comisiei de la Venetia

Procurorul general, Augustin Lazar, se va intalni, vineri dimineata, cu membrii Comisiei de la Venetia, care se afla in aceste zile in Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile despre modificarile. continuă pe Antena3

Procurorul general Augustin Lazar se va intalni cu delegatia Comisiei de la Venetia

Procurorul general, Augustin Lazar, se va intalni, vineri dimineata, cu membrii Comisiei de la Venetia, care se afla in aceste zile in Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile despre modificarile Codurilor penale.

Procurorul general Augustin Lazar se va ntlni astazi cu delegatia Comisiei de la Venetia

Procurorul general, Augustin Lazar, se va intalni, vineri dimineata, cu membrii Comisiei de la Venetia, care se afla in aceste zile in Bucuresti pentru a discuta cu autoritatile despre modificarile Codurilor penale, anunta Mediafax.

Tudorel Toader sustine ca procurorul general nu a avut nicio evaluare in trei ani de mandat, dar chiar el a facut un raport in 2017 in urma careia a decis ca nu se impune revocarea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, marti seara, ca a solicitat catre CSM o situatie privind evaluarile lui Augustin Lazar din timpul mandatului acestuia de procuror general. Dincolo de evaluarea.

Tudorel Toader, anunt despre evaluarea lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca a cerut de la CSM, marti, o situatie privind evaluarile lui Augustin Lazar din ultimii trei ani, pentru a afla daca a fost evaluat si care a fost calificativul.

Membrii CSM au discutat cu delegatia Comisiei de la Venetia despre modificarea codurilor penale

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii s-au intalnit joi cu delegatia Comisiei de la Venetia, discutiile vizand amendamentele Codului penal si ale Codului de procedura penala, anunta CSM.

Toader, dupa intalnirea cu delegatia Comisiei de la Venetia: Discutiile s-au purtat pe modificarile aduse Codurilor penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca a discutat cu delegatia Comisiei de la Venetia despre proiectele de lege pentru modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala. Discutiile.

Delegatia Comisiei de la Venetia, la Parchetul General. Jurma: Am discutat despre legile de modificare a Codurilor penale

Update:Procurorul sef al DNA, Anca Jurma, a declarat vineri, dupa intrevederea avuta cu membrii Comisiei de la Venetia, ca discutiile au avut un caracter tehnic si au vizat legile de modificare a Codurilor.

Anca Jurma, dupa intalnirea cu delegatia Comisiei de la Venetia: Nu discutam ingrijorarile procurorilor

Membrii delegatiei Comisiei de la Venetia au avut vineri o intalnire, la sediul Parchetului General, cu sefii Parchetelor, la discutii fiind abordate si modificarile aduse Codurilor penale. Procurorul sef.

Delegatia Comisiei de la Venetia, la Parchetul General

Cei maiimportanti sefi ai procurorilor se afla, vineri, la Parchetul General, la discutiile cruciale care au loc in legaturacu modificarile din codul penal si codul de.

Delegatia Comisiei de la Venetia s-a intalnit cu sefii parchetelor: Cand vor fi prezentate concluziile in urma vizitei din Romania (VIDEO)

Membrii comisiei de la Venetia continua intalnirile cu sefii din justitie din tara noastra. Oficialii europeni au ajuns vineri dimineata la Parchetul General, pentru a discuta cu toti sefii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )