Libnet.ro
UNICEF

14:30

Procurorul general, Augustin Lazar, reactioneaza dupa atacurile la adresa DNA: o campanie impotriva institutiilor justitiei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Procurorul general, Augustin Lazar, reactioneaza dupa atacurile la adresa DNA: o campanie impotriva institutiilor justitiei

Procurorul general Augustin Lazar reactioneaza dupa scandalul in care este implicata DNA si vorbeste despre o campanie impotriva institutiilor justitiei, desfasurare de persoane cu probleme penale. Lazar aminteste ca rapoartele MCV nu critica. continuă pe Wall-Street Ro

Procurorul General Augustin Lazar declara ca are incredere in sistemul judiciar

Procurorul General al Romaniei a criticat, astazi, recentele dezvaluiri din mass-media, pe care le considera a fi parte a unei campanii desfasurate impotriva institutiilor justitiei, se arata intr-un comunicat al Ministerului Public, remis Redactiei.

Procurorul General, dupa acuzatiile grave la adresa DNA: Plangerea este in analiza

Procurorul general Augustin Lazar vine cu noi precizari privindacuzatiilegrave facute de fostul deputat Vlad Cosma, la adresa DNA. As dori sa va asigur de disponibilitatea Ministerului Public de.

Augustin Lazar, prima reactie in scandalul inregistrarilor DNA

Procurorul general Augustin Lazar solicita conducerii Consiliului Superior al Magistraturii sa adopte o pozitie publica in apararea sistemului judiciar in fata campaniei duse de persoane aflate in proceduri.

Sebastian Ghita cere arestarea Laurei Codruta Kovesi: Nu au scapare nici cei de la Parchetul General

Sebastian Ghitacere arestarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si il avertizeaza pe procurorul general Augustin Lazar. Daca nu face aceasta miscare, este complice cu sefa DNA. Mai mult, fostul deputat.

Procurorul General reactioneaza in scandalul inregistrarilor de la DNA: Este o campanie impotriva institutiilor Justitiei

Procurorul General reactioneaza in scandalul inregistrarilor de la DNA. Augustin Lazar a transmis, miercuri, ca este o campanie impotriva institutiilor Justitiei. Lazar dezavueaza actiunile de instigare.

Procurorul General reactioneaza in scandalul inregistrarilor de la DNA

Procurorul General reactioneaza in scandalul inregistrarilor de la DNA. Augustin Lazar a transmis, miercuri, ca este o campanie impotriva institutiilor Justitiei. Lazar dezavueaza actiunile de instigare.

Augustin Lazar cere CSM sa adopte o pozitie publica in apararea sistemului judiciar in fata atacuri lansate la adresa justitiei in ultimele zile

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, care conducerii Consiliului Superior al Magistraturii, in calitate de garant al independentei justitiei, sa adopte o pozitie publica in apararea sistemului judiciar in fata atacuri lansate la adresa justitiei in ultimele zile.

Augustin Lazar dezaproba campania impotriva institutiilor justitiei

Augustin Lazar dezaproba campania desfasurata impotriva institutiilor justitiei, in mod deosebit a M.

Sebastian Ghita: Kovesi e zdravana? Augustin Lazar mai e procuror general?

Fostul deputat Sebastian Ghita a lansat, luni seara, noi acuzatii la adresa sefei DNA, Laura Codruta.

Reactia procurorului general al Romaniei, dupa dezvaluirile Antena 3

Prezent la Parchetul Curtii de Apel Cluj Napoca, procurorul general Augustin Lazar a fost asaltat cu intrebari de jurnalisti, legat de inregistrarile socante scoase la iveala seara trecuta de catre fostul.

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )