Libnet.ro
UNICEF

19:15

Procurorul general Augustin Lazar reactioneaza. Ce spune despre dosarul lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Procurorul general Augustin Lazar reactioneaza. Ce spune despre dosarul lui Klaus Iohannis

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca un alt procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a dat solutia de clasare intr-un dosar care il viza pe presedintele Klaus Iohanis, iar el doar. continuă pe Antena3

Parchetul General: Augustin Lazar a semnat doar adresa de comunicare a solutiei date de alt procuror intr-un dosar vizandu-l pe Iohannis

Reprezentantii Parchetului General reitereaza ca procurorul Augustin Lazar a semnat doar o adresa de comunicare a solutiei date de un alt procuror intr-un dosar vizandu-l pe presedintele Klaus Iohannis, semnarea corespondentei de acest tip fiind atributie de serviciu a conducatorului unitatii de parchet, Lazar fiind atunci procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia.

Augustin Lazar vine cu noi precizari n legatura cu clasarea unui dosar care l viza pe Klaus Iohannis

Procurorul general Augustin Lazar sustine ca un alt procuror de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia a dat solutia de clasare intr-un dosar care il viza pe presedintele Klaus Iohanis, iar el doar a semnat adresa prin care se comunica decizia reclamantului.

Sinteza zilei. Nucleara pentru Klaus Iohannis si Augustin Lazar

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, dovada faptului ca Augustin Lazar a semnat clasarea dosarului lui Klaus Iohannis. Este vorba de documentul semnat de Lazar in calitate de procuror general al.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )