Libnet.ro
UNICEF

13:00

Procurorul general, despre evaluarea sa: Nu am nicio emotie. Eu de 36 de ani am fost evaluat foarte bine

Hotnews Hotnews,
 Procurorul general, despre evaluarea sa: Nu am nicio emotie. Eu de 36 de ani am fost evaluat foarte bine

Procurorul general Augustin Lazar a declarat, miercuri, ca nu are nicio emotie referitor la evaluarea pe care i-o face ministrul Justitiei Tudorel Toader, precizand ca de 36 de ani a fost evaluat foarte bine, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Procurorul general al Romaniei, despre Tudorel Toader: Va intra in istoria trista a justitiei

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, sustine ca discursul ministrului Justitiei, Tudorel Toader, este unul plin de ofense la adresa magistraturii si a Ministerului Public si arata nivelul la care este institutia in holul careia se afla.

Ping-pong al declaratiilor acide intre Toader si Lazar. Procurorul general: Cu acest discurs plin de ofense, ministrul va intra in istoria trista a Justitiei si a politicii romanesti

Ministrul Justitiei Tudorel Toader si procurorul general Augustin Lazar au avut un chimb de declaratii dure duminica seara. Toader l-a acuzat pe Lazar ca plaseaza justitia in afara puterilor statului .

Tudorel Toader, nou atac la Augustin Lazar: Procurorul general este in grava eroare, nu am zis de necunoasterea legii, dar nu ma surprinde

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a mentionat, duminica seara, ca a spus ca procurorul general se afla intr-o grava eroare cand afirma ca justitia isi poate indeplini rolul de mentinere a.

Tudorel Toader: Procurorul general se afla n grava eroare, plaseaza justitia n afara puterilor statului

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, il critica duminica peFacebookpe procurorul general Augustin Lazar, spunand ca acesta este in grava eroare atunci cand transmite ca justitia este capabila sa isi indeplineasca rolul de a mentine echilibrul puterilor in stat, pentru ca plaseaza justitia, una dintre cele trei puteri, in afara puterilor statului, deasupra acestora.

Procurorul general, mesaj transant: Independenta judecatorilor si procurorilor nu este un privilegiu

Procurorul General Augustin Lazar a transmis, duminica seara, un mesaj, chiar in timp ce zeci de magistrati din toata taa protesteaza in fata Curtii de Apel Bucuresti fata de situatia din.

Continua RAZBOIUL TOTAL intre Augustin Lazar si Tudorel Toader. Procurorul General: Ministrul interpreteaza ERONAT mesajul, rupand din context pentru a-si putea formula acuzatia

Schimb dur de replici intre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar. Initial, Lazar a lansat un mesaj de sustinere a magistratilor care au protestat duminica pe.

Tudorel Toader, mesaj acid pentru procurorul general: Se afla in eroare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a avut o replica acida pentru procurorul general, Augustin Lazar, dupa mesajul acestuia privind presiunile din Justitie. Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele.

Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: Cand va fi momentul voi prezenta raportul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat miercuri sa dea vreun detaliu legat de stadiul evaluarii procurorului general Augustin Lazar, precizand doar ca atunci cand va veni momentul va prezenta concluziile. Ministrul Justitiei si-a exprimat si opinia cu privire la referendumul pentru modificarea Constitutiei.

Toader, despre evaluarea lui Augustin Lazar: Cnd va fi momentul voi prezenta raportul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a evitat miercuri sa dea vreun detaliu legat de stadiul evaluarii procurorului general Augustin Lazar, precizand doar ca atunci cand va veni momentul va prezenta concluziile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )