Libnet.ro
UNICEF

09:45

Procurorul General este in mijlocul unei alte controverse. Ce acuzatii ii aduce ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Procurorul General este in mijlocul unei alte controverse. Ce acuzatii ii aduce ministrul Justitiei

Procurorul General este in mijlocul unei alte controverse. Acesta este acuzat de ministrul Justitiei ca a blocat audierea Adinei Florea, nominalizata pentru preluarea sefiei DNA. in momentul in care Lazar. continuă pe Antena3

Florin Iordache: Semnarea de catre procurorul general a protocoalelor cu SRI a generat un conflict constitutional. Analizam daca sesizam CCR

Deputatul PSD Florin Iordache a afirmat marti ca este posibila sesizarea Curtii Constitutionale privind un posibil conflict constitutional, generat de semnarea de catre procurorul general a protocoalelor cu SRI. Iordache s-a referit atat la protocolul semnat in 2009 cat si la cel din 2016. in opinia sa, prin semnarea protocoalelor procurorul general a intervenit asupra Codului de procedura penala.

Adina Florea il critica dur pe procurorul general: Pare ca isi exercita functia mai mult decat excesiv, cu rea-credinta. Are un interes personal evident

Procurorul Adina Florea, propusa de ministrul Justitiei pentru postul de procuror-sef al DNA, l-a criticat dur pe procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, despre care a spus ca face o anumita presiune cu privire la ocuparea functiei de conducere a DNA, ea afirmand ca Lazar pare ca isi exercita functia mai mult decat excesiv, cu rea-credinta.

Cei care detin DUBLA CETATENIE vor fi pedepsiti penal! Anuntul HALUCINANT facut de procurorul general al Ucrainei

Procurorul General al Ucrainei, Iurii Lutenko, a declarat jurnalistilor la finalul reuniunii Comitetului Parlamentar pentru Securitate Nationala si Aparare ca cetatenii ucraineni care detin dubla cetatenie.

Carmen Dan, ironica dupa ce Lazar a cerut de 3 ori declasificarea documentelor privind protestul din 10 august: Procurorul General tot cere. Nu e nicio problema, poate sa ceara (VIDEO)

Carmen Dan a replicat ironic dupa ce Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, a solicitat pentru a treia oara desecretizarea documentelor relevante pentru ancheta privind violentele din 10 august. Ministrul.

Sedinta tensionata la CSM: schimb dur de replici intre Augustin Lazar si Tudorel Toader. Adina Florea l-a criticat pe procurorul general

Audierea procurorului propus de ministrul Justitiei pentru conducerea DNA a fost amanata de CSM. in sedinta Sectiei de Procurori in care ar fi trebuit sa fie audiata Adina Florea a avut loc un schimb de replici intre ministrul Justitiei Tudorel Toader si procurorul general Augustin Lazar, dupa propunerea de amanare a interviului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )