Libnet.ro
UNICEF

15:30

Procurorul general a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii in cazul Adinei Florea, adjuncta sectiei speciale, pentru posibile abateri disciplinare legate de dosarul Tel Drum-Dragnea (surse)

Hotnews Hotnews,
 Procurorul general a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii in cazul Adinei Florea, adjuncta sectiei speciale, pentru posibile abateri disciplinare legate de dosarul Tel Drum-Dragnea (surse)

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii pentru posibile abateri disciplinare in cazul procurorului Adina Florea, adjuncta sefului Sectiei pentru anchetarea magistratilor, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Lazar a sesizat CSM cu constatarile facute dupa ce Sectia speciala a cerut preluarea dosarului Tel Drum, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni privind deturnarea de fonduri europene, in legatura cu favorizarea companiei in privinta acordarii de contracte. continuă pe Hotnews

Amanare la Consiliul Superior al Magistraturii in dosarele Inspectiei Judiciare vizand-o pe Kovesi / Ea spune ca exista tendinta de a fi judecata public

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a amanat miercuri pronuntarea unei decizii in cazul celor doua sesizari ale Inspectiei Judiciare vizand-o pe Laura Codruta Kovesi, acuzata de abateri disciplinare. Anuntul a fost facut chiar de fosta sefa a DNA, fara alte comentarii, ea spunand ca exista tendinta de a fi judecata public.

in ziua in care la Strasbourg au loc noi discutii pentru desemnarea sefului Parchetului European, Kovesi este asteptata la Consiliul Superior al Magistraturii, intr-un alt razboi cu Inspectia Judiciara

Laura Codruta Kovesi este astepata miercuri la Consiliul Superior al Magistraturii CSM), care va lua in discutie alte doua sesizari ale Inspectiei Judiciare, ce o acuza de abateri disciplinare. Tot miercuri, la Strasboug au loc noi negocieri pentru desemnarea procurorului sef european, competitie in care se afla si fosta sefa a DNA.

Procurorul general cere CSM sa dispuna verificari disciplinare privind-o pe procuroarea Adina Florea

Procurorul general al Romaniei Augustin Lazar cere CSM sa dispuna verificari fata de adjuncta Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie SII), Adina Florea, pentru doua presupuse abateri disciplinare, legate de dosarul Tel Drum.

Procurorul general Augustin Lazar cere anchetarea disciplinara a Adinei Florea

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, cere anchetarea Adinei Florea, adjuncta Sectiei speciale pentru investigarea magistratilor, dupa ce aceasta a solicitat in mod repetat de la DNA preluarea anchetei i.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )