Libnet.ro
UNICEF

11:00

Procurorul Horatiu Radu, reales din partea Romaniei pentru un nou mandat in Comitetul european pentru prevenirea torturii

B1 B1,
Procurorul Horatiu Radu, reales din partea Romaniei pentru un nou mandat in Comitetul european pentru prevenirea torturii

Procurorul Horatiu Radu a fost ales, din partea Romaniei, pentru un nou mandat in Comitetul European pentru prevenirea torturii si a pedepselor sau tratamentelor inumana sau degradante. Cu aceasta ocazie a fost. continuă pe B1

Procurorul Horatiu Radu, reales membru in Comitetul european pentru prevenirea torturii

Procurorul Horatiu Radu a fost ales pentru un nou mandat din partea Romaniei in Comitetul european pentru prevenirea torturii si a pedepselor sau tratamentelor inumane sau degradante.

Vela infirma zvonul legat de o posibila candidatura a sa la Primaria Bucuresti din partea PNL

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni seara, ca zvonul legat de posibila sa candidatura la functia de primar general al Capitalei din partea PNL nu este adevarat, partidul avand deja un candidat stabilit.

Comisia de la Venetia a primit din partea Guvernului Romaniei cererea de eliberare din functie a lui Tudorel Toader

Comisia de la Venetia a primit de la Guvernul Romaniei cererea pentru eliberarea lui Tudorel Toader din functia de membru al prestigiosului for consultativ al Consiliului Europei, anunta Hotnews. Decizia.

Noi violente in Hong Kong, din cauza legislatiei pentru securitate nationala propuse de Beijing. Politia a facut scut in jurul Consiliului Legislativ si a dispersat multimea cu gaze lacrimogene si sute de arestari (VIDEO)

Politia din Hong Kong a folost gaze lacrimogene pentru a dispersa protestarii adunati in inima hubului financiar global, miercuri, si a arestat in jur de 240 de persoane, in conditiile in care manifestatiile.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )