Libnet.ro
UNICEF

07:45

Procurorul Marius Iacob: La DNA exista 300 de dosare n care sunt cercetati magistrati

Hotnews Hotnews,
 Procurorul Marius Iacob: La DNA exista 300 de dosare n care sunt cercetati magistrati

Marius Iacob, procuror-sef adjunct al DNA, sustine, in proiectul de management depus la Ministerul Justitiei, ca la Directia Nationala Anticoruptie sunt inregistrate aproximativ 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati, dosare ce trebuie inainte noii sectii care va fi infiintata in cadrul Parchetului General, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Procurorul Marius Iacob afirma ca la DNA exista 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati

Marius Iacob, procuror-sef adjunct al DNA, afirma, in proiectul de management depus la Ministerul Justitiei, ca la Directia Nationala Anticoruptie DNA) sunt inregistrate aproape 300 de dosare in care sunt cercetati magistrati. Totodata, Iacob sustine ca aceste dosare trebuie inaintate noii sectii care va fi infiintata in cadrul Parchetului General.

Dezvaluire incredibila. Cel putin 300 de magistrati din Romania au dosare penale

Dezvaluire exploziva publicata de jurnalistii de la Lumea Justitiei. Procurorul Marius Iacob, cel care s-a inscris in cursa pentru sefia DNA, i-ar fi spus Ministrului Justitiei ca 300 de magistrati din.

Sorina Pintea trage un semnal de alarma: in Romania exista sase paturi care au conditii de siguranta reala pentru pacientii arsi

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a facut o dezvaluire socanta. Potrivit acesteia, in Romania exista doar sase paturi care au conditii de siguranta reala pentru pacientii arsi, ministrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )