Libnet.ro
UNICEF

05:00

Procurorul Mihaiela Iorga Moraru a fost trimis in judecata

Adevărul Adevărul,
Procurorul Mihaiela Iorga Moraru a fost trimis in judecata

Procurorii DNA Ploiesti au dispus trimiterea in judecata a Mihaiela Iorga Moraru, la data faptelor si in prezent procuror in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru favorizarea faptuitorului Florian Walter - n. r. ) si patru acte de fals intelectual in forma continuata. continuă pe Adevărul

Procurorul Mihaiela Iorga Moraru: Mi-am asumat solutia de clasare a dosarului lui Omar Hayssam. Nu era o fapta penala(VIDEO)

Procurorul Mihaiela Iorga Moraru a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician ca isi asuma clasarea dosarului privatizarii Intreprinderii de Piese Radio Baneasa,.

Solutia de clasare - data in urma unei decizii a Curtii Constitutionale si din lipsa de probe

Faptele din dosarul in care se investiga privatizarea intreprinderii de Piese Radio si Semiconductori IPRS) Baneasa nu sunt prescrise, a declarat, ieri, procurorul Mihaiela Iorga Moraru, precizand ca solutia de clasare in acest caz a fost data in urma unei decizii a Curtii Constitutionale si din lipsa de probe.

Procurorul Iorga Moraru: Prescriptia dosarului Microsoft este calculata gresit. Este rusinos sa-si ascunzi un insucces in spatele unei practici judiciare contradictorii (VIDEO)

Procurorul Mihaiela Iorga Moraru, care a instrumentat dosarul Microsoft pana in 2016, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca prescriptia decisa in.

Procurorul Iorga Moraru: Prescriptia dosarului Microsoft este calculata gresit. Este rusinos sa-ti ascunzi un insucces in spatele unei practici judiciare contradictorii (VIDEO)

Procurorul Mihaiela Iorga Moraru, care a instrumentat dosarul Microsoft pana in 2016, a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca prescriptia decisa in.

Medicul care l-a ingrijit pe fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a fost trimis in judecata

Mihaiela Elena Duta, medicul de pe ambulanta Puls care l-a preluat de la stadion pe fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului Capitalei pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa, anunta Agerpres.

Noi detalii in cazul fotbalistului Patrick Ekeng. Medicul de pe ambluanta a fost trimis in judecata

Mihaiela Elena Duta, medicul de pe ambulanta Puls care l-a preluat de la stadion pe fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, a fost trimisa in judecata de procurorii Parchetului Capitalei pentru savarsirea.

Procurorul DNA Mihaela Moraru Iorga a fost trimisa in judecata

Procurorul Mihaela Moraru Iorga, din cadrul DNA, a fost trimisa in judecata pentru favorizarea faptuitorului si fals intelectual in forma continuata patru acte materiale), se arata intr-un comunicat al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )