Libnet.ro
UNICEF

10:15

Procurorul Mircea Negulescu, zis Portocala, a fost exclus din magistratura

Antena3 Antena3,
Procurorul Mircea Negulescu, zis Portocala, a fost exclus din magistratura

Un complet de 5 judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a decis luni, 8 aprilie 2019, excluderea din magistratura a lui Mircea Negulescu, zis Portocala, fost procuror la DNA Ploiesti. Minuta. continuă pe Antena3

Decizie ICCJ: Procurorul Mircea Negulescu, exclus din magistratura

Procurorul Mircea Negulescu, care a activat la DNA Ploiesti, este exclus din magistratura, a decis, luni, inalta Curte de Casatie si Justitie.

Mircea Negulescu a fost exclus definitiv din magistratura: Fostul procuror DNA Prahova, urmarit penal pentru represiune nedreapta

Un complet de 5 judecatori la inalta Curte de Casatie si Justitie a decis excluderea din magistratura a fostului procuror de la DNA Prahova, Mircea Negulescu, cunoscut ca Portocala. Decizia, venita dupa un.

Mircea Negulescu, audiat in dosarul Laurei Codruta Kovesi

Fostul procuror al DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, este audiat luni dimineata in dosarul Laurei Codruta Kovesi. Procurorii de la Sectia de Investigare a Magistratilor il iau la intrebari pe Portocala in.

ICCJ a decis excluderea din magistratura a procurorului Mircea Negulescu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis, luni, excluderea din magistratura a procurorului Mircea Negulescu. Decizia este definitiva.

ICCJ a decis excluderea din magistratura a procurorului Mircea Negulescu

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, astazi, excluderea din magistratura a procurorului Mircea Negulescu.

Galati: Un sit arheologic de o valoare rara a fost distrus din prostie pura! Au ajuns la gunoi artefacte vechi de 2.000 de ani

Un sit arheologic de o valoare inestimabila, aflat la marginea orasului Galati, a fost distrus din cauza prostiei autoritatilor, care au decis, in 2003, sa excaveze de acolo mii de tone de pamant cu care sa.

Ion Iliescu a fost externat din spital, la 4 zile dupa ce a fost operat la inima

Ion Iliescu a fost externat vineri din Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Bucuresti, la mai putin de 4 zile dupa ce a fost supus unei operatii la inima, in urma diagnosticului de pericardita lichidiana - tamponada cardiaca pus de medici.

George Puscas nu a ajuns la un antrenament si a fost scos din lot pentru meciul echipei Palermo cu Verona

Atacantul George Puscas nu s-a prezentat, sambata, o sedinta de antrenament si a fost scos de antrenorul echipei Palermo, Roberto Stellone, pentru meciul cu Verona, informeaza presa italiana.

Ion Iliescu a fost externat din spital

Ion Iliescu a fost externat vineri din spital. Fostul presedinte se simte bine dupa operatia prin care medicii i-au extras lichid pericardic. Ion Iliescu a fost internat de urgenta acum 4 zile dupa ce a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )