Libnet.ro
UNICEF

01:06

Procurorul Negulescu: Nu am facut niciun denunt mpotriva Codrutei Kovesi/ Nu inteleg de ce ministrul Justitiei a intrat n acest joc al dezinformarii

Hotnews Hotnews,
 Procurorul Negulescu: Nu am facut niciun denunt mpotriva Codrutei Kovesi/ Nu inteleg de ce ministrul Justitiei a intrat n acest joc al dezinformarii

Fostul procuror al DNA Prahova Mircea Negulescu a negat vehement, miercuri seara, la Realitatea TV, ca a depus vreun denunt impotriva Laurei Codruta Kovesi si afirma ca nu intelege de ministrul Justitiei a intrat in acest joc al manipularii. Nu am calitatea de martor protejat in nicuna din cauzele de la ICCJ si ceea ce ma uimeste este ca domnul ministrul al Justitiei a intrat in acest joc al manipularii si vorbeste despre un eventual denunt pe care eu l-as fi facut impotriva doamnei procuror-sef. Daca chiar ar fi fost asa, atunci ministrul Toader a comis o infractiune dezvaluind o sursa protejata, a declarat Negulescu. continuă pe Hotnews

Blejnar: Procurorul Negulescu mi-a cerut sa-l ajut sa cutremure Romnia, sa fac un denunt mpotriva lui Basescu

Fostul sef al ANAF Sorin Blejnar a sustinut joi, cand a iesit de la Parchetul General, ca fostul procuror Mircea Negulescu i-a cerut sa faca un denunt la adresa lui Traian Basescu pentru a cutremura Romania.

Procurorul Portocala, razboi cu ministrul Tudorel Toader: A intrat in jocul manipularii

Fostul procuror DNA Mircea Negulescu spune ca ministrul Tudorel Toader este manipulat si reafirma ca mnu a facut niciun denunt impotriva Laurei Codruta Kovesi. Nu inteleg de ce domnul ministru al.

Surse: Negulescu, denunt exploziv despre Kovesi

Mircea Negulescu denunta abuzurile de la Directia Nationala Antocoruptie. Fostul procuror Portocala a scris un denunt exploziv, de peste 50 de pagini, despre interventiile Laurei Codruta Kovesi in.

Tudorel Toader, dupa discursul de la ONU al Codrutei Kovesi: Achitarile, prescriptia sau abuzurile nu sunt stiri false

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza in urma discursului sustinut la ONU de sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Dupa ce aceasta a declarat la dezbaterea organizata la sediul Natiunilor Unite ca.

Procurorul Negulescu audia cu CATUSELE PE MASA si PISTOLUL iN PIEPT. Declaratii SOC la Parchetul General

Fostul procuror DNA Ploiesti Mircea Negulescu audia cu catusele pe masa si pistolul in piept. Aceasta este declaratia omului de afaceri Razvan Alexe, la iesirea de la audierile de la Parchetul.

Victor Ponta, dupa ce seful DNA Ploiesti si procurorul Negulescu au fost pusi sub urmarire penala: Asa cum politicienii care incalca legea trebuie sa plateasca, la fel si procurorii

Fostul premier Victor Ponta, proaspat achitat in prima instanta in dosarul Turceni-Rovinari, reactioneaza dupa ce seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, si fostul procuror Mircea Negulescu au fost pusi sub.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )