Libnet.ro
UNICEF

10:45

Producatorii si distribuitorii de autoturisme se pot inscrie de astazi in programul Rabla 2014

Adevărul Adevărul,
Producatorii si distribuitorii de autoturisme se pot inscrie de astazi in programul Rabla 2014

Producatorii, importatorii si distribuitorii de autoturisme pot depune, incepand de astazi, dosarele pentru validarea in progamul Rabla, in acest an fiind alocate 17. 000 de tichete pentru persoane fizice si 3. 000 pentru persoane juridice si institutii publice. continuă pe Adevărul

Programul Rabla 2014: inscrieri intre 24 si 28 martie

Sesiunea pentru depunerea si validarea dosarelor producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de autovehicule care doresc sa se inscrie in Programul Rabla din acest an are loc in perioada 24-28 martie, anunta Administratia Fondului pentru Mediu AFM).

De astazi incep inscrierile la programul Rabla

De astazi incep inscrierile la programul Rabla. Pentru anul acesta, sunt puse la dispozitie 20. 000 de tichete valorice, din care 17. 000 pentru persoane fizice. Se schimba, insa, procedurile de acordare a.

Luni incep inscrierile in programul Rabla

Maine incep inscrierile in programul Rabla. Pentru anul acesta, sunt puse la dispozitie 20. 000 de tichete valorice, din care 17. 000 pentru persoane fizice. Noutatea este c nu vor mai exista tichetele clasice. Se.

Business B1 la zi: Reguli noi pentru programul Rabla 2014 (VIDEO)

Distributia tichetelor Rabla nu se va mai face pe judete in functia de vechimea parcului auto din fiecare unitate teritoriala, ci in functie de cerere, tichetele electronice urmand sa fie extrase dintr-o baza.

Noutati in programul Rabla 2014. Distributia tichetelor se va face strict in functie de cerere

Distributia tichetelor Rabla nu se va mai face pe judete, in functie de vechimea parcului auto din fiecare unitate teritoriala, ci in functie de cerere. Tichetele electronice urmeaza sa fie extrase dintr-o.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )